Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със задни биалетки на Grand Cherokee WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с ъс задни биалетки на 3.1 ТД

Тъй!Прав си!
    Врътнаха ми втулките та и шайби къмто тях.Ама от едната срана шайбата я напраихме със стъка че иначе стабито се допира до тампона и го натиска.Оставих всичко за поцинковане.Сряда четвъртък кат си ги зема ша им направя една фотосесия.
    При мен между другото старите дет ги свалих се оказа че са кат предните.Ма талянеца ги турнал отзадзе.Та майстора дет ми прави втулките кат ги виде ми разправя що не съм му се обадил по рано да ми напраи по широки втулки и да си карам.Да не съм се набутвал с новите.
    Нищо де,кат може ще възстановя и тях и ще отлежават в мазето.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Днес погледнах ето тези биалетки на живо. NTY беше хромирана/поцинкована и според мен с по-твърди тампони. За 29 лв. са прилични. Някой пазарувал?
      WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
        Някой слагал ли е подобни полиуретанови втулки на задните биалетки и ако да, как се е отразило? Изобщо препоръки за втулки там?
        [ATTACH=CONFIG]855487[/ATTACH]
        Здравейте,колеги и аз смених задни биалетки ,сложих муг и след седмица почна скърцане.Някой дали е слагал от тези?
        И тези на преса ли трябва да се сложат?

Коментар

От: Откъде да взема задно каре на преден кардан

Тампоните се слагат така:

Но пък намерих това за тях:

След 800 мили...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PictureorVideo105.jpg
Прегледи:1
Размер:88.6 КБ
ID:5710487
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-04-16, 10:43.
          WG 2.7 CRD

Коментар

От: Проблем със задни биалетки на 3.1 ТД

Някой снимки, чертежи, монтажа?
            WG 2.7 CRD

Коментар

Начи аз са съм с метални втулки и болт 10х60 твърдост 10,9.ОБАче кво ми праи вчепатление!!!При тази комплектация връзката /долната/ на тъпата биалетка вече ми е твърда.В смисъл че движение в тази връзка има до толкова колкото позволява самия тампон /усукването на самата гума/.Добра връзка за каране по хасфалт.Обаче ако излезеш оф,си мисля че при няква по голяма денивелация е реален шансъ да скинеш тампона!
              Намерих си оргиналдъ болтовете и според мен са направени по този начин точно защото там трябва да има движение!Тъй е замислена колата.На Нисан GTR сичко му е твърдо например.
              Следващите биалетки /дано е далеч У времето/ мисля да монтирам по заводския начин пък да видим колко ще изкарат.
              Е.....сега съм оборудван и за двата варианта.
              Между другото два /2/ дни карах без стаби от задзе и не усетих разлика!Между другото от трима човека, непознаващи се по между си получих съвет да си оставя стабито у мазето да не ръждасва!!!! И тримата разбират доста.Единия има Тойота няква,голема,вдигната,и и е махнал въпросната.
              Ама аз още не мога психически да фърлям карантия........
              Ай че ми изтръпнАха пръстите....
              п.п.заглавието на темата според мен е по коректно да е "проблем със задни биалетки на WJ".
              Последно редактирано от traun; 19-04-16, 20:43.
              0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                Между другото два /2/ дни карах без стаби от задзе и не усетих разлика!Между другото от трима човека, непознаващи се по между си получих съвет да си оставя стабито у мазето да не ръждасва!!!! И тримата разбират доста.Единия има Тойота няква,голема,вдигната,и и е махнал въпросната.
                Имаш предвид без закачана стабилизираща щанга към биалетите??
                WG 2.7 CRD

Коментар

Е може и да ги закачиш щото после къде ще ги търсиш в мазето?

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                    ... Между другото два /2/ дни карах без стаби от задзе и не усетих разлика!Между другото от трима човека, непознаващи се по между си получих съвет да си оставя стабито у мазето да не ръждасва!!!! И тримата разбират доста.Единия има Тойота няква,голема,вдигната,и и е махнал въпросната. ...
                    Остави ги ти съветите на тримата, непознаващи се помежду си! Без стабилизираща щанга можеш да караш, ако колата ще се кара само в гората, което никак не е основното предназначение на WJ.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Имаш предвид без закачана стабилизираща щанга към биалетите??
                      Тъй!
                      0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Остави ги ти съветите на тримата, непознаващи се помежду си! Без стабилизираща щанга можеш да караш, ако колата ще се кара само в гората, което никак не е основното предназначение на WJ.
                        Е то и туй тъй де!Аз и за тва си карам с нея!
                        0888854582

Коментар

Днес погледнах ето тези биалетки на живо. NTY беше хромирана/поцинкована и според мен с по-твърди тампони. За 29 лв. са прилични. Някой пазарувал?
                          Днес ги смених и тях като сложих точно тези NTY. Само да ви кажа че тези са с метална втулка отгоре и отдолу. Старите бяха с пластмасова отдолу.
                          Ще ги наблюдавам.
                          "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Interceptor Преглед на мнение
                            Днес ги смених и тях като сложих точно тези NTY. Само да ви кажа че тези са с метална втулка отгоре и отдолу. Старите бяха с пластмасова отдолу.
                            Ще ги наблюдавам.
                            Втулката плътно ли влиза? Няма хлопане/тропане? Силно съм заинтригуван от наблюдението!

Sent from my XT1021 using Tapatalk
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Втулката плътно ли влиза? Няма хлопане/тропане? Силно съм заинтригуван от наблюдението!

Sent from my XT1021 using Tapatalk

Отгоре влиза плътно, отдолу не толкова колкото горе. Но определено по-плътно от стария.
                              За два дни каране пак почуква но много по-малко. Ползвах стария болт.
                              "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

Коментар

От: Проблем със задни биалетки на Grand Cherokee WJ

Пичови, някой да е изнамирал нов болт, че пак почна да ми похлопва отдясно? От дйе?
                                WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X