Колеги има следния проблем след като смених радиатора на Гранд-а ми: парното ми е като за бог да прости, в смисъл не че духа слабо, а духа леко топъл въздух. Ако имате някакви идеи, моля споделете!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с парното на 3.1 ТД
Свий
X
-
От: Проблем с парното на 3.1 ТД
Счупени са ти клапите. Трябва да сваляш табло.
От двете страни еднакво рехаво ли духа?
Грешки някакви забива ли?
Всъщност кои радиатор си сменял - да нямаш въздух в системата?Най ме е страх от хора без мечти...
-
Моя духа студено от жабката и от прозореца на пътника,и съвсем леко топло от моята страна и средата.Като го пусна да духа на предното стъкло едвам се усеща.Ако не е зареден климатике проблем ли е и за топлато.Jeep Grand Cherokee 2000 3.1 WJ
Starcraft 21f 235 HP
Коментар
-
При мен е сьщо, и днес разберахме че двигатела не загрева повече от 57 градуса когато работи на место повече от половин час. Заклучихме че термостата пуска още от началото и трябва да тьрса са термостат. Джипа е WG 2003 2,7 CRD. Ако има някой инфо щте му бьда благодарен. Да не е и при теб сьщото Веселине!
Коментар
-
Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнениеОт София съм. Проблема е че не духа много топло, а леко затоплен въздух. Ако познавате някой наистина добър майстор, кажете за него, иначе всички други искат да се сменят нещата по метода на самоизключване.
Коментар
-
Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнениеВъпросният Дима с какво се занимава по принцип?
За него няма тайни.Доказан майстор!________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар