Здравейте! Разочарован съм от себе си. Колкото и да ровя, не успях да разбера какво дефинира код "Р1682" на Гранд Чероки WJ. В крайна сметка разчитам на Вас. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
код Р1682
Свий
X
-
От: код Р1682
Първоначално публикуван от radiv Преглед на мнениеЗдравейте! Разочарован съм от себе си. Колкото и да ровя, не успях да разбера какво дефинира код "Р1682" на Гранд Чероки WJ. В крайна сметка разчитам на Вас. Благодаря!
-
Означава слабо напрежение при зареждане. Дали акумулатора не сдава багажа например? Или пък проблеми при веригата за зареждане. Ако схемата е като на Liberty погледни дали акумулатора е легнал добре в леглото, защото ако рамера му е прекалено голям може да не контактува с датчика за температура на дъното на гнездото. Ама като гледам, че не знаеш звънни на Vladi333 и мини да го погледне. Може да има програма и за твоя Jeep и да ти изтрие грешката след установяване и отстраняване на причината за излизането и.Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеА някой може ли да ми каже P-0118 защо ми излезна 2- 3 пъти, когато колата се забави със запалването с няколко секунди, като няма нищо общо с тоци и прочие...Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеА някой може ли да ми каже P-0118 защо ми излезна 2- 3 пъти, когато колата се забави със запалването с няколко секунди, като няма нищо общо с тоци и прочие...
P0118 - Engine Coolant Temperature Circuit High Input
Ето един пример:
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеДобре де, грешката ми я изписа само по време на палене, около 10 секунди докато запали (причината за бавното палене беше друга), но след това си показва температурата на таблото и няма ядове...
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеДа, беше паднал напълно на 2 пъти, поради 2 седмично неизползване. Заредих си го и нямаше проблеми. Какво имаш предвид?
П.П.
За две седмици не би трябвало да пада напълно, провери и системата за оттечки!
Коментар
-
Не е проблема акомулатора, на година и половина Банер Starting Bull, и при измерване е перфектен, има оттечка някъде около радиото, но не ми се занимава да се ровя в момента. Точно заради тази оттечка падна напълно, но всичките му показатели са като на нов акомулатор.R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеНе е проблема акомулатора, на година и половина Банер Starting Bull, и при измерване е перфектен, има оттечка някъде около радиото, но не ми се занимава да се ровя в момента. Точно заради тази оттечка падна напълно, но всичките му показатели са като на нов акомулатор.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар