Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LSD отпред ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LSD отпред ???

Колеги ,
    Днес се сдобих с два моста от Чероки 4,0 бензин и въпроса ми е може ли да се премести задния деф (който е с LSD)отпред за да ползвам LSDто на предния деф.
    Мостовете мисля ,че са преден дана 35 и заден дана 30 .Или обратното беше преден дана 30 заден дана 35 !
    Последно редактирано от nikonti; 09-12-10, 22:25.
    Ники Петков

От: LSD отпред ???

А защо искаш да имаш LSD отпред?
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Здравей nikonti. Предполагам всичко е възможно физически, но LSD отпред е много опасно поне според мен. Представи си да реши да "хване" в завой. Има джипове с LSD отпред, но съм чул, че си трябва компютърно управление за тях. Нека колегите с WJ и QD да кажат ... там май имаше. Поздрави
      Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

На моя си има и не му трябва комп.Не съм имал проблем със завой ,само трябва да му хванеш начина.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от nikonti Преглед на мнение
          въпроса ми е може ли да се премести задния деф (който е с LSD)отпред
          - спри до тук. Не може.
          Първоначално публикуван от nikonti Преглед на мнение
          за да ползвам LSDто на предния деф. Мостовете мисля ,че са преден дана 35 и заден дана 30 .Или обратното беше преден дана 30 заден дана 35 !
          Обратното е. Предният е Dana 30. Той е значително по-малък от задния Dana 35.
          Освен това да имаш LSD отпред е ...как да кажа... меко казано неприятно. Ще съжаляваш. И още нещо - тия LSD блокажи са блокажи дотолкова, че да не се завърти само едното колело в снега или леда. На кал/пръст и т.н. - забрави за някаква реална полза от LSD.
          Ах, да, забравих да ти кажа - един LSD блокаж, сложен отпред ще "изветря" (ще се изтрие) за около 3 седмици, заради голямото триене. Предният диференциал се "диференцира" много повече от задния.

Коментар

Колега, ако си толкова мераклия - що не си купиш блокажи...?!! Вместо да хвърляш боб (кога и дали ще зацепи) и пари за ремонти - кеф ти риба, кеф ти паламуд...!!!

Поздрави

Коментар

Само да ви припомня момчета че,и двата дифа на WJ-я с комплектация Quadra Drive, са Vari Lock, което също се води LSD и това в никакъв случай не е неприятно....точно обратното... Удоволствието да караш такъв екземпляр е страхотно. Поздрави
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
              0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Няма невъзможни неща. Пробвай и ще успееш. Като разбереш дали ти харесва резултата, сподели и с нас, но не се отказвай, само защото някой ти е казал, че не можеш.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Колеги,мостовете са монтирани на Самурай идеята е да се завари задния деф на 100% и за да не се уништожи блокажа си мислех дали може да се премести на предния мост.Явнои нестава- не е болка за умиране.Между другото маи блокаже е от този модел http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=108136 така като го гледам на снимката .Този модел отпуска ли при по голямо натоварване ?
                  Ники Петков

Коментар

Бе човек, ти верно ли знаеш какво е блокировка?
                    Какви предни мостове те гонят, къде рипаш? Сещаш ли се, че ако се размина с тебе на шосето, после без варианти ще те настигна, и просто ще те хвърля в пропастта? За да не убиеш някого, не че нещо лично.
                    Айде вземи да прочетеш нещо, преди да лапаш мухи, и после да ги издишаш на кръгчета над масата. Това не е форум за 14 годишни блондинки.
                    Голфаджии някви ... Вие не сте за модератора, вие сте за прокуратурата.

Коментар

Стефане, малко си краен. Едва ли ще излезе със Самурай на джипови мостове, със заварен заден диф на шосето, според мен. По трябва да се притесняваш от "българин", на 25 годишна астра комби, натоварил 1тон орехи вътре, без гражданска и на пълен автопилот ...
                      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Няма проблем в LSD на предния мост ,ако стане касетата .
                        Grand 3.1TD
                        0898 620 306 Стоян

Коментар

Да. Ако караш само направо......
                          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                          0894328706

Коментар

Ми упорит съм ,завивам си нормално със заводски монтирани LSD отпред и отзад,даже се кефя много.
                            Grand 3.1TD
                            0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Бе човек, ти верно ли знаеш какво е блокировка?
                              Какви предни мостове те гонят, къде рипаш? Сещаш ли се, че ако се размина с тебе на шосето, после без варианти ще те настигна, и просто ще те хвърля в пропастта? За да не убиеш някого, не че нещо лично.
                              Айде вземи да прочетеш нещо, преди да лапаш мухи, и после да ги издишаш на кръгчета над масата. Това не е форум за 14 годишни блондинки.
                              Голфаджии някви ... Вие не сте за модератора, вие сте за прокуратурата.
                              ''Колега '' а по спокойно а !?!?!
                              Хайде да запазим добрия тон във форума !!
                              Явно само ти не си разбрал ,че тази кола няма работа на шосето.
                              В крайна сметка нали за това е този форум за да си помагаме .!?!?
                              А и както каза колегата ssspeed има заводски коли с блокажи отпред.
                              Ники Петков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X