Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ниски обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ниски обороти

Здравейте!
    Преди месец си купих Гранд Чероки 3.1 и много му се радвам,но имам проблем и чувам различни мнения.Подържа около 750 оборота на място и се тресе яко.Ще се радвам да споделите опита си с мен.
    Благодаря предварително и хубав ден!

От: Ниски обороти

Смени ли всички филтри (маслен, въздушен, горивен), с хубава нафта ли си, да не дърпа въздух от някъде, да не ти тече първа дюза? Провери основните работи, при дизела няма много от какво да е... Другия вариант е все още да не си свикнал на JEEP WJ 3.1 ако се прекачваш от лека кола бензин
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Сменени са всички филтри. При направената диагностика казаха, че няма проблем с дюзите, но има проблем с ГНП-то. Други майстори пък казват, че или има криви кобилици, или проблем с някой клапан. А инъче карам Фолксваген 1,9 турбо дизел, но определено нямам впечатление от по-големи мотори.

Коментар

Колега, опитай с друга нафтостанция :Д

Коментар

Първоначално публикуван от Jekson Преглед на мнение
          Сменени са всички филтри. При направената диагностика казаха, че няма проблем с дюзите, но има проблем с ГНП-то. Други майстори пък казват, че или има криви кобилици, или проблем с някой клапан. А инъче карам Фолксваген 1,9 турбо дизел, но определено нямам впечатление от по-големи мотори.
          смени и майсторите!
          я кажи от къде си, че да те насочим към правилния човек.

Коментар

в Ямбол

....А и забравих да ви питам 750 оборота не са ли малко ниски?
            Последно редактирано от CarTest™; 04-12-10, 08:49.

Коментар

Не!!

По дебела книга 750 +- 50 .... тоест, в момента си точно по средата.
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Тампоните здрави ли са?

Коментар

Не бре Пенчо ....; на тия италиански боклуци им се вади болта на някоя от кобилиците ... от там тижата си ходи където и кефне.
                  Няма ход на някой от клапаните .....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                    Не бре Пенчо ....; на тия италиански боклуци им се вади болта на някоя от кобилиците ... от там тижата си ходи където и кефне.
                    Е, какво пречи, да се погледнат?
                    Какво е тижа?

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                      Не болта, а шпилката!
                      малко челен опит: http://www.offroad-bulgaria.com/show...725#post616725
                      Правилно казваш, но тогава е почти невъзможно да се вдижи нормално, тресе целия мотор, пуши грозно и се чува яко "туф-туф-туф".
                      Шпилката се вади обикновенно след като някой майстор е свалял кобилиците и после им е разменил местата. Тогава някой клапан остава натегнат или не отваря достатъчно. Тия шпилки при мен почнаха да излизат поради небрежна работа на един прехвален майстор, но след намесата на правилния човек - вече около 60000км проблем няма... а може да е от чесъна, кръста и иконата... знам ли

Аз също мисля, че 750об/мин са си добре. Моя държи около 800.

ако имаш път към Стара Загора - обади ми се и ще отидем при моя човек.

Йордан
                      0878 6123 71
                      Последно редактирано от Y.Stoqnov; 04-12-10, 11:12.

Коментар

Мерси много Данчо.Това важили за събота или неделя,ако се обадя естествено предварително?

Коментар

събота мисля, че няма да е проблем, но неделя не работи. Задължително трябва предварително да се чуем

Само да те питам, след като загрее пак ли тресе? Да не е заминала някоя подгревна свещ?

Коментар

Независимо дали е първоначално палене или съм минал 100 км. поведението е едно и също.

Коментар

Сега за да ти кажа че когато двигателя работи на място първа умна и маф сензора не играят. А ниските обороти може да са от това че смуче някаде след маф сензора въздъх може да ти е пробит интерколера може и нафта да не стига и да е от гнп-то .От много неща може да е но немога да гледам да бобИ ако кажеш от каде си можем да ти помогнем ,като те насочем към добри маистори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X