Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всезавиващият Джип.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

в днешни дни НН повечето са хановерски номера, но кой знае как е било по времето, когато е сътворено това чудо

Коментар

По вероятно е предния да го е загубил!

Коментар

Стефане, дай информация защото ще пуснем слух, че на снимката си ти на млади години!

Коментар

може и да греша, но мисля, че относно черно-белия звяр има много неизвестни- намерен е в сайт със снимки и богата фотогалерия, но под нито една снимка не пише какво точно е

Коментар

До тук двама имат по малка бира!

Коментар

Номера няма нищо общо с марката защото "хорх" демек тяхното Георги се пише "horhe" и завършва на "е".
              Възможно ли е това да е дело на г-н Фердинанд Порше и да се нарича WV?

Коментар

Стефане, ти да не би също да се чудиш какво е това?

Коментар

Драга Sofianita,тук си смалка грешка-HN е номера на Хановер,а Хамбург е с HH откакто има авторегистрации.Все пак съм живял там известно време,така че съм сигурен че не греша,още повече че съм регистрирал две коли в Хамбург.Но не това е темата,просто уточнявам,а според мен това е Хорх , като имам предвид емблемата,която ми напомня тази на Вартбург,който между другото е наследник на заводите на Хорх в Айзенах.

Коментар

Не съм сигурен че през 38-39-та номерата са били като сегашните. Тогава в Германия сигурно колите са били много спрямо съседните държави, обаче всъщност са били много малко. Отчайващо малко. Не е имало азиатски и южноамерикански колонии, не е имало ни какао ни каучук, и значи просто не са стигали гумите. Тогава не са стигали даже в щатите
                    Хе, аз не съм баща на Мойсей, ама помня че човек със жигула беше барем партиец. А с нови гуми на жигулата беше хайлайф

Коментар

Стефчо,бъди сигурен че и тогава на по-важните градове номерата са си както преди 60 и повече години-все пак те си имат традиции,които спазват.Дори и комунистите не смениха номерата на Берлин,а ги оставиха както са били по времето на Хитлер,а именно IA.Аз съм виждал мотоциклет от времето на "фюрера" и той си беше с оригиналните номера на Хамбург-НН.

Коментар

Сигурно. Аз просто не знам немски, и значи не знам нищо за онова място.

Коментар

Първоначално публикуван от muncho
                          Хорх
                          Стефане, просто кажи дали печеля БИРА
                          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Вартбург не се ли прави в бившите заводи на Майбах?

Коментар

А Трабант в заводите Хорх!

Коментар

Стефане, отивай за бира - Tempo G 1200 - мод. 1939 - Дания!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X