Машината я мернах да се движи из Ботевград и веднага ми направи впечатление,въпреки ,че съм фен на ГАЗ69.Направи ми впечатление труда и вниманието към всеки детайл от този джип!Лошото е ,че бързо ми избяга и неможах да поговоря със собственика за въпросното возило.
След около месец два засякох джипката спряла до едно магазинче и веднага спрях за да поговоря с чорбаджията!Човека се оказа много сговорчив и ми разказа набързо за възстановяването на четириколесния звяр,като ме покани вкъщи да ми разкаже по подробно за възраждането на тази легенда.И така не след дълго деня дойде:
Машината тутакси запали за моята фотосесия!

Има си и уникален номер на предния капак.

Току що бе преминала и технически преглед.

Много от нещата са изработени собственоръчно от гордия собственик в това число и тези инструменти и тяхното закрепване върху автомобила.

Откъдето и да погледнеш старателно е отремонтирана.

Има още много неща за доработки,но по важното е ,че вече се движи!

Красавец...

Собственика трие прахта ,която е от има няма два дена.Просто е перфекционист.

Все още някои от детаилите са от Руски джип,но един по един се заменят с оригиналните.Хубавите работи бавно стават!

И в двигателния отсек живеят съвсем малко Руски части,но по важното е,че машината се движи!А сърцето си е оригиналното Американско.

Страхотна джипка възкръснала с много труд и средста!Респект!

Следва...
След около месец два засякох джипката спряла до едно магазинче и веднага спрях за да поговоря с чорбаджията!Човека се оказа много сговорчив и ми разказа набързо за възстановяването на четириколесния звяр,като ме покани вкъщи да ми разкаже по подробно за възраждането на тази легенда.И така не след дълго деня дойде:
Машината тутакси запали за моята фотосесия!
Има си и уникален номер на предния капак.
Току що бе преминала и технически преглед.
Много от нещата са изработени собственоръчно от гордия собственик в това число и тези инструменти и тяхното закрепване върху автомобила.
Откъдето и да погледнеш старателно е отремонтирана.
Има още много неща за доработки,но по важното е ,че вече се движи!
Красавец...
Собственика трие прахта ,която е от има няма два дена.Просто е перфекционист.
Все още някои от детаилите са от Руски джип,но един по един се заменят с оригиналните.Хубавите работи бавно стават!
И в двигателния отсек живеят съвсем малко Руски части,но по важното е,че машината се движи!А сърцето си е оригиналното Американско.
Страхотна джипка възкръснала с много труд и средста!Респект!
Следва...
Коментар