Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гасне на неутрална

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гасне на неутрална

Колеги някой да се е сблъсквал с подобен проблем:
    Карам си по нанадолнище с около 50 в града, и решавам да видя кака ще се държи джипа на неутрална. Минах на неутрална и той угасна. Това ми се беше случвало преди веднъж на газ, но сега ми го направи на бензин. 2-3 пъти ми се е слувало за 2 години странно се държи на газ: като натискам спирачката и падат силно оборотите и се гаси.
    Пояснявам модела: Гранд Чероки 1995 4.0 мотор, автоматик
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

От: Гасне на неутрална

Ако беше само на газ, щях да ти кажа да ти регулират АГУ. Има ли вакуумен сервоусилвател на спирачките това Чероки?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Ако беше само на газ, щях да ти кажа да ти регулират АГУ. Има ли вакуумен сервоусилвател на спирачките това Чероки?
      Има, има не може да няма.

А "изпуска ли вакум"?
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Що бе, може да е с някаква ел. помпа на АБС - знам ли ги как са устроени тези американци.

Коментар

Има си серво, държи си вакуум.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Имах случай с Форд ескорт заради ориентацията на изпарителя ми правеше така.Обърнах го така че кръглите страни да сочат към калниците и се оправи.Другият вариант е да видиш дали не се е замърсило "Стъпковото моторче" или каквато щуротия ти регулира празния ход.На Фронтерата пък ми правеше така като и бях "отвил" много газта.Като се движиш (при теб не знам дали е така!) автомата увлича двигателя и не му дава да гасне но когато изключиш на Н изведнъж го оставяш сам да си се оправя и при лека неизправност регулатора за бавни обороти -гасне и ако нямаш вариант на Н да запалиш става весело.Особено ако двигателя смуче въздух от предната част на автомобила и се движиш с по-височка скорост.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X