Търся колега от Плевен за оглед на бензинов Гранд, четири литров със Софийска регистрация СА4442,бял.Всяка информация е добре дошла.Въпроса е дали си заслужава ходенето до там.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужда от малко помощ за оглед на бензинов Гранд
Свий
X
-
От: Нужда от малко помощ
Колега, ако не е късно в края на следващата седмица мога да го погледна. Проблема е, че през седмицата ще съм в София и ще се прибера в петък.
Ако е толкова спешно потърси nickbochev или някой от Плевенската група - http://www.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=5.
Коментар
-
От: Нужда от малко помощ за оглед на бензинов Гранд
Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнениеТвоята я следя от самото начало,затова и не бързам.Ще изчакам колегите от Плевен да го проверят.Куадрата каза че е читав ,ама от повече прегледи глава не боли
Коментар
-
За този Гранд ли става въпрос?
Виждам, че му е сменен накрайника на ауспуха и е сложена ламарина на бронята, че преди това беше пообгоряла от допира. Виждал съм го (и съм го чувал - доста беше шумен) по плевенските улици. Нямам представа - кой е настоящия собственик. Автокъщата е в близост до стадиона, не е до полицията.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
същия го гледах и аз март месец, само че тогава и броните му бяха бели и направо задната си беше опушена все едно е някой стар дизел, отделно салона като цяло си беше доста захабен да не говорим и че ми се стори доста муден за 4.0, до колкото си спомням тогава го караше сина на собственика на автокъщата в ПлевенМихаил Войнов 0988814423
Коментар
-
Може и да е бил муден защото е на газ.Както и да е и аз го гледах с опушена задница,което ме навежда на мисълта ,че си похапва масълце.Както и да е след разговори с Куадра концепцията коренно се промени.Благодаря за отзивчивостта.Ако е рекъл господ скоро ще се похваля с новата си придобивка.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар