Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматична СК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автоматична СК

Колеги какво е на цвят това прословуто масло Mopar за АСК

От: Автоматична СК

безцветно
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

АТФ+ 4 е червено!
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

СК е 45RF безцветно или червено

Коментар

Първоначално публикуван от NIKI RP Преглед на мнение
          Колеги какво е на цвят това прословуто масло Mopar за АСК
          Уточни какво питаш (казано по българоселски - къф` ти е проблема) АТФ-то е различно за различни кутии, най-често се дава приравнено към "Дексрон" 2, 3, или 4. и е червено на цвят.
          Често споменавания тук "Мопар" е маслото в което има присадки за диференциалите с повишено триене или блокажи за по-новите модели на "Джип".
          То е по-уникалното (прословуто) и по-трудно му се намира алтернатива която да не води до скъпи ремонти....
          Последно редактирано от дядо владо; 21-10-10, 15:03.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Проблема ми е следния свети ми на таблото CHECK ENGINE ходих на диагностика в Б.С и не ми казаха нищто конкретно. Пича ми вика да почнем със смяна на масло(то е сменено но незнам какво е) после да сменим датчик който следял оборотите на СК и накрая да търсим механичен проблем.

Коментар

За това не се ходи в БС! Отиди в при някои от всеизвестните хора от форума предлагащи сервизни услуги и няма да се чудиш, че може би лампичката продължава да свети, защото в БС са решили да вземат някой лев от теб
              R 727cc BB KIT
              ZJ V8
              WK2 V6

Коментар

Niki RP - само свети без никакви последствия по работата на Jeep-a или е в авариен режим или друго? Дай малко инфо...модел и т.н.
                Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Проблема ми е следния свети ми на таблото CHECK ENGINE ходих на диагностика в Б.С и не ми казаха нищто конкретно. ......
                  Малко по-топло, ама пак студено. Да започнем с това: година на производство и модел на джипа.....не съм специалист, но си мисля че на по-старите автомати лампите на "чек енджина" и "проблем в скоростите" са отделни (на най-старите въобще нямаме лампа за АСК-то)....пиши и от къде си,..... горе в дясно има "търсачка" въведи "кодове за грешки" и виж на твоя модел как се активира и кое какво значи......кодовете са достатъчно много за относително прецизна диагностика, ако няма записана грешка, може и да е кабелен проблем по пътя към лампичката на"чека...." дай още инфо
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Проблема ми е следния свети ми на таблото CHECK ENGINE ходих на диагностика в Б.С и не ми казаха нищто конкретно. Пича ми вика да почнем със смяна на масло(то е сменено но незнам какво е) после да сменим датчик който следял оборотите на СК и накрая да търсим механичен проблем.
                    Балкана ме кефи,поне не са искали да ти сменят кутията или това може да е номер 2 в екшьна.

Напиши модел,мотор,година,от кьде си,какви кодове дава / ако ги знаеш де /какво прави колицата...............и ще го измислят.Така от масло,през датчици,до механичен проблем и ще ти побелее косата.

Да залагам ли,че е 2.7?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Grand cherokee limited 4.7 aприл 1999г. в София съм но ако едобър майстора...
                      Последно редактирано от NIKI RP; 21-10-10, 20:06. Причина: дублирал съм го

Коментар

Недей...
                        СК е 45RF ...
                        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Пропуск,посипвам си главата с пепел и мльквам.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

grand cherokee limited 4.7 април 1999г. СК 45RF-това пише на стикера с баркода на нея.иначе си върви включва си 1-2-3 задна има не се замисля още на спирачка иска да тръгне обаче като дам газ примерно на70км. не връща предавки и си набира сеедно му давам плавно газ

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                              Недей...
                              и аз така викам каква е тази СК 45RF даже съм я снимал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X