Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгряващи свещи за WJ 3.1ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подгряващи свещи за WJ 3.1ТД

Отварям тази тема с цел всеки да сподели с какви подгряващи свещи кара.
    Ще е полезно за притежателите на 3,1ТД.
    Моите ги смених и 5-те преди две години с някакви прехвалени , но вчера , когато палих, заработи неравномерно и явно се налага проверка и смяна на изгорели свещи.Ще е добре да споделите марка и цена.
    Предварително благодаря.
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

От: Подгряващи свещи за WJ 3.1ТД

Вече години наред, след драматични проблеми с Бош и Шампион, карам всичките си дизелови коли (а те не са малко) само и единствено с Искра (Словения).
    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
    Volvo XC90 D5 Executive '12
    Volvo XC60 D5 Summum '11
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
      Вече години наред, след драматични проблеми с Бош и Шампион, карам всичките си дизелови коли (а те не са малко) само и единствено с Искра (Словения).
      Благодаря за бързата реакция!
      Разпространява ги фирма Косер - имат офиси в цялата страна.
      Цената на дребно е 11,45лв за брой.
      Последно редактирано от Ba4e Mite; 14-10-10, 09:03.
      ________________________________________________________________________________________
      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

и аз съм с искра - никакви проблеми. единственно понякога имат грешка в номенклатурата и е възможно да дадат свещи неподходяшщи като размер. някъде имаше тема...
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Мисля беше в тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=46852&page=2
          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Аз също съм с Искра. Лятото ги смених. От каталога - за Jeep VM 2,5 излизаха два модела свещи с два номера. Аз свалих старите - BERU и ги сравнихме. Оказа се, че по-дългите станаха. Те по габарит бяха колкото старите. Цена - 11 лв. за 1 брой. Като стане по-студено ще споделя впечетления.
            Любомир Бончев 0889216605
            Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

включвам се и аз, макар че съм с по-малкия брат
              Първоначално бях с Шампион, но не бях доволен - много кратък живот.
              Сега съм с Беру и нямам оплаквания. Важно е да се почистват клемите. Направени са доста каплаво. Кабелчето също ми се струва тънко. Имаше тема, в която колега си беше направил собственоръчно целия сноп кабели. Аз лично зимата паля не след като ми изгасне лампичката на таблото, а малко след това (изчаквам да чуя релето).

Коментар

аз си правих кабела за подгряващите свещи. на оригиналния лулите бяха напукани и даваха контакт когато и както си искат... http://www.offroad-bulgaria.com/show...779#post933779
                не бързам за никъде...
                XJ 2.5TD '98

Коментар

Моя пали много трудно сутрин, доста въртене трябва, днес проверявахме свещите с мултицет, едната даде 0 ома, другите между 12-15. Май е най-добре да си ги сменя всичките?
                  Става въпрос при работил няколко минути мотор.
                  Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                    Моя пали много трудно сутрин, доста въртене трябва, днес проверявахме свещите с мултицет, едната даде 0 ома, другите между 12-15. Май е най-добре да си ги сменя всичките?
                    Определено!

Коментар

свещите може ли да се замерят без да се свалят?? сигурно е глупав въпрос ама като не разбирам
                      По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

Да. Махаш лулата. Черната клема на мултицеда го слагаш някъде по двигателя, червената - на свещта. Не ти препоръчвам смяна само на неизправната свещ.

Коментар

Аз съм с бош и ми писна да ги сменям.просто искам да премеря дали имам изгоряла и ако е така, ги сменям със словенски.а мултицета сигурно трябва да е на ..верига?
                          По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от achko12 Преглед на мнение
                            Аз съм с бош и ми писна да ги сменям.просто искам да премеря дали имам изгоряла и ако е така, ги сменям със словенски.а мултицета сигурно трябва да е на ..верига?
                            На верига. И трябва да показва 0,5-0,6 ома. Не всеки уред го може. На всяка по отделно.

Коментар

И аз съм с Бош, за три години ги смених три пъти, януари ми направи номер с паленето и отидох в нн сервиз защото там са ги правили и трите пъти.Оказа се че този път свещите са здрави но не правят контакт с лулите.Напръскаха ги с някакъв контактен спрей, но това е временно решение.Как да намеря нови лули и от къде.БС го изключваме, те сигурно ще ми продадат цяла ел. инсталация заради 5 лули.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X