Търся за Чероки 2.5тд 97 година: карета на полуоските(има ABS ) каре на преден кардан(от към диференциала. размера му е 27-82 или 80 ) задни лагери на главините( диференциала мисля че е dana 35. ако някой може да помогне ще съм много благодарен
Да се включа и аз,
търся стъкла за Wrangler YJ двете на предната дясна врата (пасажерската - триъгълното + основното). Също и дръжка за отваряне на вратата (шофьорската) от вътре, незнам дали няма да стане от някое старо чероки.
Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005 http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Колеги закъсах го със съединителя или по точно казано с аксиалния лагер, звънях във Вестауто, Американпартс-нямаха и не очаквали да получават(по техни думи били спряни от производство), от Скорпион 13 ми обявиха сума от около 250 лева, дайте някаква алтернатива?
Имам 2 комплекта - единия не ми трябва.
Нова цена:
160 лв.
Пасват ли на машинките за регулиране на фаровете?
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Ами мога да погледна, ако знам какво да гледам или да ги снимам отзад.
Ако са пластмасовите, внос от САЩ най-вероятно ще са като моите. Той колегата redair беше казал как се преправят да пасват, но аз така и не успях да оправя моите.
Иначе трябва да се сравнят позициите на планката за регулиране на фара. Имах тема някъде, но и по-късно беше показано как трябва да се оправят.
Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
По- добре ги премерете, при мен се получи разминаване леко. С малко изрязване става да се напасне машинката за регулиране на фаровете. Но при 2та ябълковидни болта отдолу, които държат фара също имаше разминаване и там е трудно преправянето.
Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
На някой да му се намират гайки за гумите на Cherokee XJ или съвет къде да потърся?
Днес си смених гумите, но се оказа, че резбата на две от гайките се е замазала.
Коментар