Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомат на 4литрово чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автомат на 4литрово чероки

Експериментирал ли е някой ако "гали" газта какви са възможно най-ниските обороти на които превключва кутията във възходящ ред.Или иначе казано нормално ли е под 2300-2500 об/мин да не иска да включи по-висока предавка?
    Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

От: Автомат на 4литрово чероки

Не.
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Нормално е зависи какви шумове издава така от компютър е малко трудно, ако искаш да караш на висока предавка с ниски обороти, даваш газ малко, превключва, а след това отнемаш газта.....е и всичко си има граници, те за това са и автоматите, да избират сами режима въпреки усилието на водача да тормози машината
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Според мен не е нормално, това са много високи обороти за превключване, моя XJ превключва на около 1700 оборота, провери си маслото в кутията много проблеми идват именно от кофти масла ! Поздрави от Бургас !
        JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
        JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
        JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
        JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

И аз залагам на маслото, като поостарее започва по трудно и на по-високи обороти да превключва
          Михаил Войнов 0988814423

Коментар

bigy зависи и от начина на подаване на газ. Ако ти е много нервно крачето или много голям номера на обувките е нормално. Опитай когато си на 1800 оборота да отпуснеш леко газта и ако ск.кутия и маслото са О.К. то трябва да се превключи на по-висока предавка. Ако не стане последвай съветите на колегите за ниво на масло, на колко км. и години е, какъв тип е и т.н.
            Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Крака ми е невъзможно лек.Газ подавам само в трудна ситуация извън пътя,иначе едва едва докосвам педала.Но вероятно проблема е и от това ,че мин.обороти са 1500.Вероятно моторче за празен ход.Имам много въпроси-проблеми ,но се старая да ги туширам с търсачката.

Коментар

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
                .....Имам много въпроси-проблеми ,но се старая да ги туширам с търсачката.
                Ако си от Сф-то и около ела, пък може и да ги решим по-лесно....в същност пиши от къде си, може да има свободен съфорумник наблизо.

Коментар

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
                  Според мен не е нормално, това са много високи обороти за превключване, моя XJ превключва на около 1700 оборота, провери си маслото в кутията много проблеми идват именно от кофти масла ! Поздрави от Бургас !
                  Ас сьм на сьщото мнение. Ас сьм испробвал това и резултато е:
                  При ного галене на гаста от 1-2 превклучва на 1500 обороти, 2-3 на 1700 , 3-4 от 1700 до 2000 зависимо от пьтя и 4-5 пак на околу 1700.
                  Средно подаване на гаста от 1-2 на 1700 до 2300 зависимо от краката и другите са от 2300-2500
                  Сьс Пойако стискане сменява на 3500 вьсички ... и е самолет!
                  Ас карам от 1-ва до 5-та на 1500-2000 обороти и след това от 2500-3000, Така е при мен на granda 2,7 crd 120-140 км/ч. Не мога да ти кажа кво да праиш оти и Ас сьм ного нов! Желая ти успех-дано си решиш проблема сьс смяна на маслото!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Ако си от Сф-то и около ела, пък може и да ги решим по-лесно....в същност пиши от къде си, може да има свободен съфорумник наблизо.
                    Да от София съм.И искам да те посетя за некои въпроси и евентуални доработки и т.н.Да звъна ли предварително или да идвам през седмицата направо.
                    П.П. А аз всъщност незнам къде е "изпитателния ти полигон"

Коментар

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
                      Да звъна ли предварително ....
                      Желателно е, може нещо да съм умрял, та да не се разкарваш напразно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X