Експериментирал ли е някой ако "гали" газта какви са възможно най-ниските обороти на които превключва кутията във възходящ ред.Или иначе казано нормално ли е под 2300-2500 об/мин да не иска да включи по-висока предавка?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автомат на 4литрово чероки
Свий
X
-
От: Автомат на 4литрово чероки
Нормално езависи какви шумове издава
така от компютър е малко трудно, ако искаш да караш на висока предавка с ниски обороти, даваш газ малко, превключва, а след това отнемаш газта
.....е и всичко си има граници
, те за това са и автоматите, да избират сами режима въпреки усилието на водача да тормози машината
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Според мен не е нормално, това са много високи обороти за превключване, моя XJ превключва на около 1700 оборота, провери си маслото в кутията много проблеми идват именно от кофти масла ! Поздрави от Бургас !JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван
Коментар
-
bigy зависи и от начина на подаване на газ. Ако ти е много нервно крачето или много голям номера на обувките е нормално. Опитай когато си на 1800 оборота да отпуснеш леко газта и ако ск.кутия и маслото са О.К. то трябва да се превключи на по-висока предавка. Ако не стане последвай съветите на колегите за ниво на масло, на колко км. и години е, какъв тип е и т.н.Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD
Коментар
-
Крака ми е невъзможно лек.Газ подавам само в трудна ситуация извън пътя,иначе едва едва докосвам педала.Но вероятно проблема е и от това ,че мин.обороти са 1500.Вероятно моторче за празен ход.Имам много въпроси-проблеми ,но се старая да ги туширам с търсачката.Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15
Коментар
-
Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение.....Имам много въпроси-проблеми ,но се старая да ги туширам с търсачката.ела, пък може и да ги решим по-лесно
....в същност пиши от къде си, може да има свободен съфорумник наблизо
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнениеСпоред мен не е нормално, това са много високи обороти за превключване, моя XJ превключва на около 1700 оборота, провери си маслото в кутията много проблеми идват именно от кофти масла ! Поздрави от Бургас !
При ного галене на гаста от 1-2 превклучва на 1500 обороти, 2-3 на 1700 , 3-4 от 1700 до 2000 зависимо от пьтя и 4-5 пак на околу 1700.
Средно подаване на гаста от 1-2 на 1700 до 2300 зависимо от краката и другите са от 2300-2500
Сьс Пойако стискане сменява на 3500 вьсички ... и е самолет!
Ас карам от 1-ва до 5-та на 1500-2000 обороти и след това от 2500-3000, Така е при мен на granda 2,7 crd 120-140 км/ч. Не мога да ти кажа кво да праиш оти и Ас сьм ного нов! Желая ти успех-дано си решиш проблема сьс смяна на маслото!
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАко си от Сф-то и околоела, пък може и да ги решим по-лесно
....в същност пиши от къде си, може да има свободен съфорумник наблизо
.
П.П. А аз всъщност незнам къде е "изпитателния ти полигон"Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15
Коментар
-
Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнениеДа звъна ли предварително ....може нещо да съм умрял, та да не се разкарваш напразно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар