здравеите всички.отскоро имам Cherokee 2.1tdi 1993g.няколко дена след покупката на джипа километража започна да си живее собствен живот
.по време на движение тои си показва каквото реши .карам примерно с 60 а той милия си показва 20 50 90 130 80 0.на моменти се оправя и показва реално.на място джипката стои аз до нея гледам умно а километражчето си врътка километри.сякаш ще му плащам за пробега
. това е при даден контакт-без значение дали мотора е запален или не.имал ли е някой този странен проблем.доколкото разбрах километража е с ток.гледах за хлабави връзки букси и т.н ама нищо.с централното е сащата работа..ту заключва ту не...само някакво реле в дясно под жабката се обажда.и не заключва от ключа навън а само от бутона на шоф.врата.и за капак онази стрелка дето пише турбо под нея нищо не показва.гледам на моторетката има турбо
като карам май даже го чувам.не сам наясно какво трябва да накара тази стрелка да мрадне...ток ли вакуум ли или нещо друго та затова питам.ак някой може да помогне ще съм много благодарен...а иначе съм доволен от машината....ходим си за рибка по дунава на кафенце по центара ама чета тук че на някои джипа варвял със 120 на друг със 100 на един горял 8 на друг 10-13.аз на тоя колкото му налея нищо не връща пустиняка...за разход не знам тои пред къщи съм го забравил с ключовете на таблото че и на контакт докато си сваляме багажа от рибата и той навртял към 50км....а грам нафта не изхарчи....та така

Коментар