Чета отдаавна,пиша за сефте.В момента съживявам едно такова возило с намерение за разходки в гората лов и риболов.Започвайки от спирачната система която не функционираше добре,достигнах до разглобяване на заден барабан и с ужас се установи ,че там няма нищо.Всичко е изкормено безпощадно и спирачното маркуче изолирано

.Питането ми е следното:спирачно цилиндърче и накладки ще купя нови това е ясно но всичко останало?Щифтове ,пружинки,ламаринки,лостченца и т.н.
.Питането ми е следното:спирачно цилиндърче и накладки ще купя нови това е ясно но всичко останало?Щифтове ,пружинки,ламаринки,лостченца и т.н.
Има ли ги комплект като нови въобще или всичко трябва да го потърся поотделно.Ако намеря втора употреба дали ще има разлики в различните модели мостове,години и двигатели.Ако можете да ме насочите поне как да си формулирам питането по моргите.Благодаря предварително.

.Питането ми е следното:спирачно цилиндърче и накладки ще купя нови това е ясно но всичко останало?Щифтове ,пружинки,ламаринки,лостченца и т.н.Има ли ги комплект като нови въобще или всичко трябва да го потърся поотделно.Ако намеря втора употреба дали ще има разлики в различните модели мостове,години и двигатели.Ако можете да ме насочите поне как да си формулирам питането по моргите.Благодаря предварително.

Коментар