Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ми тропа отзад?!?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво ми тропа отзад?!?

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Добре де, какви са фактите? Аз разбрах, че Колегата си е купил тампони и отишъл при Коко да му ги сменя. След една седмица тампоните се разбили. После, всепризнати капацитети на марката казаха, че тия тампони са менте и се мачкат като консерви. Междувременно пък, Коко се оказа, че заминал на гурбет.
    Ти какви факти разбра и въобще какво предлагаш?
    Аз разбрах малко по-различно нещата и може би оттам идва разминаването в мислите ни (освен, че ти си много по на "ти" с практиката/техническата част). Никъде не прочетох, че Колегата си е купил тампони и е отишъл при Коко. Темата започва с думите, че отива при Коко да му смени тампоните.....и аз го тълкувам като да отива да му се реши проблема и труда и частите са от Коко. Дали е така или бъркам - не знам. Знам, че впоследствие Коко се включи като обеща проблема да се реши...демек вече няма и значение кой е подбрал тампоните. И за последно виждам, че това, което казва Коко не се случва. За предложението ми оттук нататък - съгласен съм с теб, че нещата ще се решат в една или друга насока и "чешенето"...си е просто чешене.
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Ами да видим кой е купил въпросните тампони?
      Но и това не е проблема. Проблема е че човека го няма. Мислиш ли че ще се скрие за два тампона и 1 час работа? При положение че пише във Форума от 5 години и маса народ го познава и уважава?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Ами да видим кой е купил въпросните тампони?
        Но и това не е проблема. Проблема е че човека го няма. Мислиш ли че ще се скрие за два тампона и 1 час работа? При положение че пише във Форума от 5 години и маса народ го познава и уважава?
        Не, не мисля. Убеден съм, че има основателна причина и просто е въпрос на недоразумение или липса на достатъчно добра комуникация. Но точно в такива случаи скромния ми опит показва, че просто...лошото чувство остава, дори и след решение на проблема. Колкото до финансовото измерение...да, в случая тампоните са евтини. "Моите" за А-рамото + шарнира + предни и задни накладки бяха на цени от 380 до 690 лева. Взех евтините на свой риск, поставихме ги в сервиз, уверих се, че са монтирани правилно и оттук нататък аз си нося последствията...ако има такива. За 100 лева нямаше да се циганя...та даже и за тези 300 ама не бяха само те - обслужване и др.
        Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Я да внеса малко разяснение по темата, тампоните ги взех аз, след като той ме посъветва от къде. Когато му ги занесох, думите му бяха "а-а-а тези са от хубавите.." ако не се лъжа бяха нещо си crown... и пак да затретя, не става въпрос за 100лв или... просто не обичам хора които не си държат на думата... факт, че Коко беше в БГ... къде е сега не знам, а и не ме интересува!

Толкова от мен по темата, весели празници на всички
          Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
          Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

След като той ти е казал какви и от къде да вземеш, е редно да отидете заедно в магазина и да правите рекламация, ако той казва, че проблема не е в монтажа.
            Просто изказвам мнение!
            Бързо да се поправя, прочетох, че човекът го няма, просто казвам, че е редно да носи отговорност, след като е казал от къде да се вземат тампоните!

Коментар

Струва ми се, че за момента темата е изчерпана. Ако Коко се появи и желае да добави нещо, има начин да го направи.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X