Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете > Дали да купя Гранд Чероки 97г. и да започна ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете > Дали да купя Гранд Чероки 97г. и да започна ремонт

Колеги тъй като съм бос в тази област дайте съвет. Намерих един Гранд 97г. 5.2 автоматик,на който му шуми лагер на главина или полуоска и не работи задната скорост на автоматика. Въпроса ми е каква може да е инвестицията за ремонта и дали си заслужава да го купя и да започна малко по малко да го правя.Благодаря предварително.

От: Помогнете > Дали да купя Гранд Чероки 97г. и да започна ремонт

Лифтнатия Гранд от мобилето за 3к нали. Това за виещия лагер съвсем не е сигурно. Може да е от раздатката.
    Та ремонтите спокойно може да ти скочат на още 3000 лв. . И ние се чудехме дали да го взимаме, но моя съвет е да изчакаш.
    Същия беше 6500лв. март месец
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Неработещата задна скорост надали е от раздатката. Инвестиция в нова или ремонта на старата АСК няма да са правене малко по малко. Бая ще е. Колега, по добре си търси кола на нормална цена и в прилично състояние...
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Имах предвид виенето което се чувало.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Същият. Абе той и регистрация няма...

Коментар

Ясно че ще е скоростна кутия, но какви пари ще е ремонта

Коментар

Според описанието , за да стане прилично , трябва да си приготвиш около 7000лв.
              Това е при положение , че няма скрити дефекти и кусури.
              Взимай нещо , което е в движение, поддържано е и е Обслужено.
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                ... Взимай нещо , което е в движение, поддържано е и е Обслужено.
                Обслужването е по-добре човек сам да си го направи, за да е сигурен, че е сменено каквото трябва и с каквото трябва!
                Ние не сме неутрални!

Коментар

хахахаха пич....и аз като купувах гранда ми казаха че лагера на главината вие....оказа се лагер в скоростите , и идея си нямаш колко поразии беше направил вътре след като се е разпаднал....е вече карам перфектен и нов автоматик срещу скромна сума от почти 2 бона като го връщах 2 пъти за рекламация....единия път бяха сменили почти всичко ама имаше забележки и го върнах и доплатих да ми направят абсолютно всичко като минах през съмнение за раздатка и т.н. .....най лесния начин за тест дали е от автомата е раздатката на неутрална и автомата на директна !! вярвай ми тествай го така преди да го купиш че после много боли и намразваш джпа....а той не е виновен че не е поддържан
                  Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X