Някой може ли да ми подскаже как да разглобя страничното огредало на Чероки XJ от 1993? По- точно как да сваля стъкълцето за да се добера до механизма вътре защото се е разкачил май? Огледалото е ръчно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се разглобява огледалото на XJ?
Свий
X
-
От: Как се разглобява огледалото на XJ?
Пъхаш отвертка увита в парцал под долното ръбче на стъклото и обрамчващото го тънко пластмасово кантче ,и внимателно избутваш нагоре. Има механизъм, който откачва огледалото.Последно редактирано от Nik Nikolov; 20-09-10, 19:46.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеПъхаш отвертка увита в парцал под долното ръбче на стъклото и обрамчващото го тънко пластмасово кантче ,и внимателно избутваш нагоре. Има механизъм, който откачва огледалото.
Последва още по-силен напън срещу вече счупеното стъкълце ама нъцки....HONDA XR400
Коментар
-
Уау съжалявам, но моито се откачаше така. Аз го свалях защото беше спукано , след това си купих камионско огледало и един джамджия ми го изряза та го смених. Стана по хубаво от ново, защото сферата е по малка, та се вижда повече.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар