Някой да ми каже от къде да купя фиртъра за нафтата на Чероки 2,5 ТД 1999 г. VM, и колко струва. В Русе в един магазин ми искаха 60 лв. и се оказа че и не е същия. Нямат го в каталозите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГОРИВЕН ФИЛТЪР 2,5 ТД
Свий
X
-
От: ГОРИВЕН ФИЛТЪР 2,5 ТД
във вест ауто е около 45лв,
аз преди два месеца си го смених, оказа се, че в сервиза където си сменям маслата има и този филтър, беше около 20лв. Лошото е, че има много, но резбите им не съвпадат.
Ако имаш път към Стара Загора - обади ми се 0878612371, ще те заведа в сервиза.
Поздрави
Йордан Стоянов
Коментар
-
На моето Чероки миналата седмица му смених маслото на двигателя и филтрите, включително горивния. Цената му е под 20 лв. със сигурност, но не мога да ти кажа марката.
Естествено зависи какъв ти е филтъра - на резба или като чашка с винт отдолу. Моя е с резба, а джипа ми е XJ'96 2.5 TD.
Ако и твоя е такъв пиши ми на ЛС и ще говоря с човека от сервиза да ми вземе. Той ми е приятел.
Коментар
-
От Канекс ми го доставиха с куриер от Бургас до Русе за 20 лева .Филтъра е с чашда отдолу за 2,5 99г.Тия Скорпиони и Вест помияри слагат 200 % надценка да им ................Jeep Grand Cherokee 2000 3.1 WJ
Starcraft 21f 235 HP
Коментар
-
Първоначално публикуван от velizarov Преглед на мнениеОт Канекс ми го доставиха с куриер от Бургас до Русе за 20 лева .Филтъра е с чашда отдолу за 2,5 99г.Тия Скорпиони и Вест помияри слагат 200 % надценка да им ................
аз този същия филтър го взимам за 18лв с монтажа (няма аз да се цапам я...) и го сменям след всяка зима.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар