От: Зимни гуми за Cherokee KJ
Подкрепям Carburettor. Predi goworih s Алекс и той е много доволен от неговите A/T гуми. Моите са BF Goodrich A/T но ги взех Март месец и нямам пряки наблюдения как се държат върху сняг.
					Подкрепям Carburettor. Predi goworih s Алекс и той е много доволен от неговите A/T гуми. Моите са BF Goodrich A/T но ги взех Март месец и нямам пряки наблюдения как се държат върху сняг.

за лятото. Много добра гума и не шуми на пътя!
 за лятото. Много добра гума и не шуми на пътя!

Иван, благодаря за предложението относно всесезонните гуми. Но ще се въздържа. Причините са, че първо, искам зимата да си карам със зимни, а лятото - с летни гуми. ГЧ е full time 4Х4, моето чероки, както споменах, се кара почти през цялото време на задно. Второ, вече съм си купил втори комплект „жантички“ и трябва да ги оползотворя.
 Иван, благодаря за предложението относно всесезонните гуми. Но ще се въздържа. Причините са, че първо, искам зимата да си карам със зимни, а лятото - с летни гуми. ГЧ е full time 4Х4, моето чероки, както споменах, се кара почти през цялото време на задно. Второ, вече съм си купил втори комплект „жантички“ и трябва да ги оползотворя.  Бях се замислил за Michelin-ки, но се отказвам.
 Бях се замислил за Michelin-ки, но се отказвам. 

Между другото тук е изписано толкова за възможните варианти, че може да четеш цяла нощ и сутринта пак да не си избрал
 Между другото тук е изписано толкова за възможните варианти, че може да четеш цяла нощ и сутринта пак да не си избрал . Успех в избора
. Успех в избора
Коментар