Здравейте,колеги!Искам да питам какво ви е мнението за Jeep Cherokee 2.5 td 2001г.,ръчни скорости?понеже аха и да го взема та искам мнение.няма му компресора на климатика?тва колко може да струва,май около 1000лв.заслужава ли си?трябва ми за лов и леки преходи?благодаря ви предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
трябва ми мнение за jeep 2.5 td 2001г.
Свий
X
-
От: трябва ми мнение за jeep 2.5 td 2001г.
1000 лв.мисля че струва компресора на климатика ,а джипа не е толкова.аз искам мнение и съвет а не да си правиш майтапи с мен.ако не си компетентен не отговаряй ако си ,кажи си мнението,просто питам, нищо повече.0899278323-0877500798
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеи аз си мисля дали не му е малко слаб този мотор?а иначе самия мотор здрав ли е ,като мотор имам предвид?
Напиши в търсачката VM или VM-motori.Това е печалноизвестното италианско сърце на иначе хубавият джип.
Този двигател се слага на доста автомобили–Форд Скорпио,Крайслер Вояджър,Алфа Ромео,Тойота,Чероки,Рейндж Ровер Класик,Опел Фронтера(2,5TDS) и др.Има се за проблемен,по разни причини,като за най-честа повреда се смята пукането на цилиндрови глави(двигателят е с отделни глави за всеки цилиндър).
Въпреки това,много хора си карат автомобили с такива двигатели и си ги обичат–демек,като е в добра форма и с достатъчно внимателна експлоатация,този двигател си върши работата сравнително добре.Но е един от най-известните(може би дори най-известният) с проблемите си двигател за джип.Последно редактирано от cecoa1; 25-08-10, 22:13.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
няма как да съм компетентен за джип със сменен двигател, бая зор са видели, за да му сложат мотор (2,5) от предишния модел, който се е произвеждал до 98г. това да не брои, явно съм недоспал и през цялото време си мисля за гранд чероки........... сорри
не мога да проумея за какво ти е американски джип, щом държиш на нафтата и ръчните скорости, но щом си решил, вземи го, да ти мине мерака! това си важиПоследно редактирано от IvanIvanovi; 26-08-10, 07:55.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеи аз си мисля дали не му е малко слаб този мотор?а иначе самия мотор здрав ли е ,като мотор имам предвид?
Моля, ползвайте в началото на всяко изречение, клавиша с надпис "Shift:"!Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар