Здравейте, колеги.За да не каже някой да ползвам търсачката, ще се оправдая ,че търсих, но нищо конкретно не намерих.И така .... в неделя вечер ходих за риба по река Марица и поразтърках черока в едно заливче с около 50 санта вода .Направих няколко кръгчета и взех че затънах ,като пълен абдал
къвто съм си де !Много ме хвана яд на мен си ,защото си тръгвах ,а се наложи да викам някой да ме дърпа.Както и да е колата се окопа в пясъка по дъното с десните колела и нито напред ,нито назад. Напълни се с вода до тонколоните на вратите ,а от боксуването бая се наклони на дясно.Като погледнах под водата ,предното дясно колело едвам се виждаше от пясъка на дъното , задното също бе доста затънало почти на 2/3.Викнах помощниците и с малко ринене и въжета извадихме джипа .Като го подкарах към къщи почна едно виене, стръжене скрибуцане и отпред и отзад ,зувуци като на скърцащи накладки и аз така си помислих ,че като изсъхне ще се оправи .Да ама, не колата вече втори ден се пече на слънце и вътре почти е суха, но скъцането си продължава и се видях в чудо.Много моля знаещите да споделят от какво може да е това!!

Коментар