Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с ел инсталация на Cherokee XJ 1998

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с ел инсталация на Cherokee XJ 1998

Здравейте колеги,

Имам следния проблем - бях този уикенд на море и по пътя обратно лампите в купето започнаха да светят в движение без да има отворени врати. Проверих всичко едно по едно и се оказа задния капак. Вечрта когато се прибрах от друаснето някакси лампите изгаснаха. Светват се при отваряне на всяка една врата, но не и при отваряне на задния капак. Осветлението по него напълно изчезна - плафоните на номера не светят, подгряването на стъклото не работи, НО задната чистачка и заключването са ОК. Махнахме кората и отворихме датчика за отворена и затворена врата. Тествахме го с един колега и се оказа, че работи добре, защото отчита при ръчно натискане и пускане лампата за багажник на таблото. Притесняват ме отечки по кабелите на задния капак, защото предишния собственик е бъркал нещо там и половината кабели са с незаводска изолация. В тази връзка мога ли да помоля някой колега за ел схема на задния капак на Cherokee XJ 1998? Ако някой има ще ми е от полза, за да можем с колегата да проверим връзките.

Предварително благодаря!

От: Проблеми с ел инсталация на Cherokee XJ 1998

1997 - http://www.greatlakesxj.com/tech/97fsm.zip
    1999 - http://www.greatlakesxj.com/tech/99fsm.zip
    YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
    XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
    WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
    KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

От: Проблеми с ел инсталация на Cherokee XJ 1998

Колега много благодаря! Ще ги погледна подробно и ще видя какво мога да направя по капака и системата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X