От: До: Проблем диагностика Trooper 3.0 TDI 2000 г.

А, колега, от къде го закупи този датчик и спомняш ли си каква беше цената? Мен ми споделиха цена за оригинален 298лв и малко му се нацупих  

Първоначално публикуван от dosseto

Преглед на мнение

"
"

Ако съм искал обслужване и/или информация трябвало да се обърна към Агри-М Пловдив и по-специално към Добромир Марчев - търговец в Агри-М. Агри-М ми беше позната от този форум, когато някой колега твърдеше, че са официален сервиз на Isuzu, но после се разбра, че и те не извършват диагностика на този двигател. Викам може да има промяна. Та звъннах аз на Добромир Марчев и му обясних, че имам Trooper 2001г, че еди коя си година Isuzu викат всички джипове с 4JX1 за смяна на дюзите и искам да разбера дали моите дюзи са сменяни и ако не - може ли да сменят при тях и изобщо каква е процедурата. Човека ми каза да звънна на Михо Войводинов - отдел резервни части в същата фирма. Звъня аз на Михо Войводинов и си рецитирам репликите. Човека каза, че досега не са изпращали такова запитване до Isuzu, но да си кажа VIN-а за да им прати имейл пък ще видим. Записа и телефона ми за да ми се обади като има отговор. За съжаление оттогава ни вест ни кост. Викам днес ще звъня пак. Човека каза, че бил пратил мейла, но още нямало отговор. Щял да прати пак. Цитат "То там сега малко отпускарски сезон и няма кой да обърне внимание"
 Ако съм искал обслужване и/или информация трябвало да се обърна към Агри-М Пловдив и по-специално към Добромир Марчев - търговец в Агри-М. Агри-М ми беше позната от този форум, когато някой колега твърдеше, че са официален сервиз на Isuzu, но после се разбра, че и те не извършват диагностика на този двигател. Викам може да има промяна. Та звъннах аз на Добромир Марчев и му обясних, че имам Trooper 2001г, че еди коя си година Isuzu викат всички джипове с 4JX1 за смяна на дюзите и искам да разбера дали моите дюзи са сменяни и ако не - може ли да сменят при тях и изобщо каква е процедурата. Човека ми каза да звънна на Михо Войводинов - отдел резервни части в същата фирма. Звъня аз на Михо Войводинов и си рецитирам репликите. Човека каза, че досега не са изпращали такова запитване до Isuzu, но да си кажа VIN-а за да им прати имейл пък ще видим. Записа и телефона ми за да ми се обади като има отговор. За съжаление оттогава ни вест ни кост. Викам днес ще звъня пак. Човека каза, че бил пратил мейла, но още нямало отговор. Щял да прати пак. Цитат "То там сега малко отпускарски сезон и няма кой да обърне внимание"  Само с надяването ще си останем. Моите коли ги опрая сервиз, който се познава достатъчно добре с всики официални и оторизирани сервизи и лица в околията.
 Само с надяването ще си останем. Моите коли ги опрая сервиз, който се познава достатъчно добре с всики официални и оторизирани сервизи и лица в околията. 
Коментар