Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ скоростна кутия за исузу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОМОЩ скоростна кутия за исузу

Моля някой да ми помогне поне с акъл . Имам двигател от опел кампо с исузо двигател 2.5тд и купих исузо трoпър който е бил с двигател 3.1тди автоматик . интересувам се дали двигатела може да стане на тропъра с автоматична кутия . опела ми гръмна кутия и диферинциал а трупера е в перфектно състояние но нямя двигател.
    Последно редактирано от MLUKS; 30-12-09, 18:55.

До: ПОМОЩ скоростна кутия за исузу

Приятел смени двигател на трупъра като неговия е автоматик а новият двигател е от ръчни скорости и макар да беше абсолютно същия не можа дори да запали. Оказа се че двигателя си върви с неговата електроника, а скоростната кутия взима информация и от нея. Та мисълта ми е, че може да имаш проблем с присаждането на друг двигател и да ползваш оригиналната електроника от 3.1 двигателя.
    С електрониката на 2.5 двигател май няма да можеш да управлявяш соростната кутия.
    Та накрая моя човек сложи електлониката от стария двигател на новия и така успяха да го подкарат.
    ПРоучи хубаво дали ще паснат електрически нещата преди да го присадиш.
    И все пак за да не те подведа на моя човек двигателят е 3.0 комън рейл. Не е 3.1 и има разлика.
    Но провери дали електрониката на 3.1 двигателя управлява и скоростите и ако е така дали ще можеш да я ползваш за 2.5 мотора от кампото. Проблемът обаче е кой в България ще ти го каже. Дано Лозан на знае, че не виждам човек който да помогне с тази информация. Ще следя темата с интерес. Успех.
    Последно редактирано от sony bono; 02-01-10, 23:07.

Коментар

До: ПОМОЩ скоростна кутия за исузу

Благодаря за инфото ще проуча този въпрос защото аз това за електрониката него знаех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X