Здравейте, от скоро не ми работи системата за бързо подгряване. Преди сутрин след като натисках копчето за тази функция веднага се усещаше промяна в работата на двигателя. От скоро обаче като го натисна индикаторната лампа на копчето светва, но нищо не се променя. Проверих да не е от бушонче, но няма изгорели. От какво може да е, на какво да обърна внимание т.к. нямам никаква представа на какъв принцип функционира тази система. а и кои са и възлите. Благодаря !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със системата за бързо подгряване на Трупер 2.8 тд 88год.
Свий
X
-
До: Проблем със системата за бързо подгряване на Трупер 2.8 тд 88год.
Тази система до колкото си спомням чрез жило затваря една клапа в изпускателните тръби. Провери дали при натискане на копчето жилото реагира т.е. дали се движи. Като вдигнеш капака то се вижда. Може просто да е нещо заяло и да има нужда от смазване.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Виж това:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50482
Коментар
-
И аз имам един подобен въпрос :
на моето Исузу има някъква букса на блока която ми прилича на нагревател за водата ,но незнам на колко волта деиства и как да го закача ???? Мисля че би имало ефект особенно сега в студовете ако някой знае нещо по въпроса ще съм му много благодарен да сподели с мен
Коментар
-
Навремето имах подобно нещо на ифата,беше си точно подгревател,бързовар бе брат
работеше на 220в.Вечер опъвах един кабел от гаража и го включвах,сутринта водата в охладителната система беше топличка и дъргела палеше от раз.За мен беше супер готина джаджа имайки предвид за какво возило става въпрос.Виждал съм само още веднъж подобно нещо на един Форд Кортина от 68г.Предполагам,че и при теб е нещо подобно.Чувал съм ,че в северните страни са широко разпространени тези подгреватели.
Дано съм ти бил полезен,желая успех
Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?
Коментар
-
такива нагреватели на виетнамката имаме 2 брПървоначално публикуван от Plamen Lilov Преглед на мнениеНавремето имах подобно нещо на ифата,беше си точно подгревател,бързовар бе брат
работеше на 220в.Вечер опъвах един кабел от гаража и го включвах,сутринта водата в охладителната система беше топличка и дъргела палеше от раз.За мен беше супер готина джаджа имайки предвид за какво возило става въпрос.Виждал съм само още веднъж подобно нещо на един Форд Кортина от 68г.Предполагам,че и при теб е нещо подобно.Чувал съм ,че в северните страни са широко разпространени тези подгреватели.
Дано съм ти бил полезен,желая успех
но това е оригинално и би трябвало да е на 12 волта ,но не съм сигорен
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар