Колеги препоръчайте рама и мостове ,най-лесни (с по-малко преправяне)мислех за уаз... като начало с ресорите а после с носачи..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рама с цели мостове за Тропер?
Свий
X
-
До: рама с цели мостове за тропер?
Правилно си се насочил към рамата на УАЗа.Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеКолеги препоръчайте рама и мостове ,най-лесни (с по-малко преправяне)мислех за уаз... като начало с ресорите а после с носачи..
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеКолеги препоръчайте рама и мостове ,най-лесни (с по-малко преправяне)мислех за уаз... като начало с ресорите а после с носачи..
Имам един Нисан....
Пък по яки мостове от Патролските не съм виждал.
LZ1VMH
Коментар
-
Ех.. то готови има.. ама аз мъдря някакво нискобюджетно извращение,понеже рамата се покриви и леко скъса тук таме
а ми се кара та 2 не виждам
ако може някой с опит в прехвърлянето на джип върху чужда рама да даде съвети..(не намирам тема) и каква друга рама би била по-добра? Някой дали продава рама с мостове?
Последно редактирано от трол; 02-12-09, 09:11.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Аз имам една УАЗка за продаване на части.Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеЕх.. то готови има.. ама аз мъдря някакво нискобюджетно извращение,понеже рамата се покриви и леко скъса тук таме
ако може някой с опит в прехвърлянето на джип върху чужда рама да даде съвети..(не намирам тема) и каква друга рама би била по-добра? Някой дали продава рама с мостове?ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
Според мен, приключението е много голямо. Заслужава си, ако имаш отлични мотор, скорости и купе!Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеЕх.. то готови има.. ама аз мъдря някакво нискобюджетно извращение,понеже рамата се покриви и леко скъса тук таме
ако може някой с опит в прехвърлянето на джип върху чужда рама да даде съвети..(не намирам тема) и каква друга рама би била по-добра? Някой дали продава рама с мостове?
Коментар
-
здр колегаПървоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеАз имам една УАЗка за продаване на части.
какво точно имаш за УАЗ ??
че ни трябва една уазка без двигател в най-лошия случай поне една читава рама
Коментар
-
Продавам УАЗ 469 за 1000лв. или на части. Обявата я има тук в продажбите.Първоначално публикуван от jameson Преглед на мнениездр колега
какво точно имаш за УАЗ ??
че ни трябва една уазка без двигател в най-лошия случай поне една читава рамаГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
заинтригува меПървоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПродавам УАЗ 469 за 1000лв. или на части. Обявата я има тук в продажбите.
може ли по-вече инфо моля
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар