Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как да "присадим" преден мост на Trooper ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• как да "присадим" преден мост на Trooper ?

искам да преправя моето Исузу и от независимо окачване да го направя с цял мост (примерно от Уаз,Аро) или нещо такова зада е по-надежно ,4е ми писна да сменям предни полуоски

До: как да "присадим" преден мост на Trooper ?

А какво е предавателното число на задния?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

мисля ,4е е около 4 - 4 и малко
      утре ще разбера с точност

Коментар

Първоначално публикуван от jameson Преглед на мнение
        искам да преправя моето Исузу и от независимо окачване да го направя с цял мост (примерно от Уаз,Аро) или нещо такова зада е по-надежно ,4е ми писна да сменям предни полуоски
        Какъв е въпроса? Нета е пълен с идеи. Отговори си най напред какво точно искаш - мост от какво, окачване какво - ресори, пружини, кардана как ще се заболтва за моста и подобни. Като си отговориш - и половината ще си готов.
        Това което се опитвам да кажа е че трябва сам да си изчистиш концепцията, от там нататък е лесно.

Буквата Ч е най отгоре в ляво, под esc. бутона.
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
          Какъв е въпроса? Нета е пълен с идеи. Отговори си най напред какво точно искаш - мост от какво, окачване какво - ресори, пружини, кардана как ще се заболтва за моста и подобни. Като си отговориш - и половината ще си готов.
          Това което се опитвам да кажа е че трябва сам да си изчистиш концепцията, от там нататък е лесно.

Буквата Ч е най отгоре в ляво, под esc. бутона.
          искам да е с ресьори отпред,но незнам към какъв мост да се насоча(от какъв джип) и ми е ясно че ще има много преправяне на предницата ала Исузуто вече е в крафата експериментални

Коментар

Виж тук ; http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=17976&page=6 пост 118 ,зеленото Исузо мостове Уаз и яко газззз...

Успех
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Значи, за да стесниш и конкретизираш:
              Искаш ресори - ОК.
              Премери ширината на съществувашия мост - по този начин няколко моста ще отпаднат - примерно Самурай.
              Виж от коя страна се пада прасето - още няколко моста отпадат.
              Уточно какво точно ти е главното предаване.

И кво стана - останаха 3 моста (примерно) - половината работа готова .

Намираш моста на който си се спрял, купуваш го за цена която те устройва, викаш баджанака и го носите у вас. Туряш го на тезгяха и почваш:
              -чистене - стържеш и чистиш докато не остане грам ръжда, грес, масло и каквато и да е гадост.
              - ако е нужно с флексчето внимателно режеш всички захвати и планки коите нема да ти требват, зачистваш метала при заварките до равно.
              - проверяваш спирачките, при нужда купуваш нови дискове, накладки, апарати.
              - Разглобяваш моста основно, вадиш карантиите, маркираш всичко внимателно, увиваш в чисти парцали и слагаш настрана.
              Засега ти трябва само кожуха на моста - това е защото ще се налага да правиш заварки по моста, а лагерите хич не обичат това. Изчистваш и обезмасляваш всичко.
              Почти си готов да започнеш. Като стигнеш до тука ми се обаждаш да продължиме.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                Виж тук ; http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=17976&page=6 пост 118 ,зеленото Исузо мостове Уаз и яко газззз...

Успех
                много яко и аз си мислех за УАЗ
                ще може ли малко по-вече инфо
                само предния мост ли се сменя,нещо друго преправя ли се (раздатки и такива неща) иначе съм много навит да му сложа преден мост от УАЗ или пък от АРО но там не съм се интересувал как е при аро-то иначе знам че е съвместим с уаз-а защото брат ми има ГАЗ-69 с оригинален преден мост а отзад е Аро и няма проблеми

Коментар

За информация питай MDRAZHEV публикувал снимките .
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от jameson Преглед на мнение
                    много яко и аз си мислех за УАЗ
                    ще може ли малко по-вече инфо
                    само предния мост ли се сменя,нещо друго преправя ли се (раздатки и такива неща) иначе съм много навит да му сложа преден мост от УАЗ или пък от АРО но там не съм се интересувал как е при аро-то иначе знам че е съвместим с уаз-а защото брат ми има ГАЗ-69 с оригинален преден мост а отзад е Аро и няма проблеми
                    Ей братче, ама хич не четеш.... а трябва ша знайш.
                    Вземи го премери този твоя мост колко е широк, после сравнявай с уазовски, във форум УАЗ мисля ще намериш размерите. После вземи кажи най накрая от коя страна е прасето , с колко болта ти е фланеца към кардана. После мисля УАЗа да беше с 5 болта на джантата, а Исузу с 6; в гората с 2 различни резервни гуми ли ще ходиш или преходни фланци 5 към 6 ще правиш. С какви ресори ще го правиш, как ще ги хващаш към рамата. Изобщо много неща има неясни, помогни малко за да ти помогнат и на тебе. Щото само с много съм навит няма да стане.
                    Най общо ще ти тябва нещо като този комплект:

Че нема да дадеш над хилядо долари то е ясно, ама поне разгледай картинките да видиш какво ще ти е нужно и как да го направиш или сдобиеш.
                    А аз бех до тука.

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                      Ей братче, ама хич не четеш.... а трябва ша знайш.
                      Вземи го премери този твоя мост колко е широк, после сравнявай с уазовски, във форум УАЗ мисля ще намериш размерите. После вземи кажи най накрая от коя страна е прасето , с колко болта ти е фланеца към кардана. После мисля УАЗа да беше с 5 болта на джантата, а Исузу с 6; в гората с 2 различни резервни гуми ли ще ходиш или преходни фланци 5 към 6 ще правиш. С какви ресори ще го правиш, как ще ги хващаш към рамата. Изобщо много неща има неясни, помогни малко за да ти помогнат и на тебе. Щото само с много съм навит няма да стане.
                      Най общо ще ти тябва нещо като този комплект:

Че нема да дадеш над хилядо долари то е ясно, ама поне разгледай картинките да видиш какво ще ти е нужно и как да го направиш или сдобиеш.
                      А аз бех до тука.
                      Много се извинявам но напоследък неми остава време за нищо а джипа е в един сервиз мога да кажа по спомен само някои неща ,но предпочитам като пиша нещо да съм точен.Обещавам ,че тия дни ще се погрижа за тия неща

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X