Има ли колеги от Хасково които да помогнат за оглед на едно дизелово ISUZO в Хасково утре около 11-12 часа на обяд.Ако разбират да погледнат или да ми покажат къде има сервиз в града в който може да се прегледа.На отзовалите се предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за оглед на izuzo в Хасково утре 20.11.2009г.
Свий
X
-
До: Помощ за оглед на izuzo в Хасково утре 20.11.2009г.
Първоначално публикуван от goran Преглед на мнениеИма ли колеги от Хасково които да помогнат за оглед на едно дизелово ISUZO в Хасково утре около 11-12 часа на обяд.Ако разбират да погледнат или да ми покажат къде има сервиз в града в който може да се прегледа.На отзовалите се предварително благодаря.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
-
Естественно,че не мога да очаквам от всички колеги от Хасково съдейснвие от тази вечер за утре.Пуснах темата разчитайки и на късмет ако има свободен колега утре около обяд."Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"
Коментар
-
Щом го зърнах разбрах,че не е мойто ISUZO MIDI като говорих със собственика по телефона всичко било на 6 нямало никакви проблеми дрън дрън и аз се вързах и се разходих до Хасково за тоя дето духа.Че то даже неиска и да запали.Не било палено 1месец.Много рядко излизат такива и за това взех та се надигнах.Жалко голям мерак имам за такова или някое L300.Все ще излезе някое.В англия 800 паунда слънце тук боклуци по 8-9 хилки.Даже и по европата им паднаха значително цените.
Ако бях изчакал да го видиш преди да се разходя щеше да се разбере,че офертата е куха.Щях и да почерпя ама на зор да ида."Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар