Обява

Свий
Няма добавени обяви.

втулки на долни носачи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• втулки на долни носачи

Предполагам и при Фронтерите проблема е същия.Колелата седят накриво(събрани навътре.. Май това се дължи на втулките на долните носачи(няма на какво друго- всичко е сменено) Но никой не се наема със смяната им! Казаха ми че за да се сменят трябва много време,труд и пари.. и че за да се сменят трябва едни носачи да се отрежат за да се вземе от тях БОЛТА та това са много пари!
    Моля за някакви идей!!!
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

До: втулки на долни носачи

Смени си майстора.
    Втулките ги взех по 20лв броя от магазин Самурай - Габрово.Претендират че са японски.Аз лично се съмнявам,но вършат работа.
    BMW X6

Коментар

Говорим за втулките на долните носачи и проблема е СМЯНАТА! а иначе тях си ги имам..И майстори бол..питам наред но НИКОЙ не се наема със тази смяна..само получавам инструкций кое как да отрежа.
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Човек смяната ми я направиха заедно с амортисьорите шарнирите кормилните накрайници и втулките на ресьорите за 2 дена в едно сервизче тука при нас.Не знам защо никой не се наема да изкара едни пари.Сигурен съм че е тежка работа и е пипкаво,но пък само смяна на масло - 5 лева - не става.Оставам на мнението да си потърсиш друг сервиз където им се работи.
        BMW X6

Коментар

Еми ето питам тук за сервиз или поне някакви идей за тази смяна,и без това заради кривината на колелото счупих(пак)преден лагер,тъй че отивам да разглабям, пък ще видим какво трябва да се реже..,по принцип обичам флекса Но само когато работи по ламарините а не по носачите

Коментар

Ехх далечко си.Иначе след много мъки открих тук в Габрово правилният сервиз.
            BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
              Еми ето питам тук за сервиз или поне някакви идей за тази смяна...
              Не се сещам как е изпълнено на "Трупъра", но мога да помогна с канал, чук и "мамата"....ама това си го знаеш
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ако имаш оксижен може да и да успеем..с доста мами..

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                  Ако имаш оксижен може да и да успеем..с доста мами..
                  Нямам
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Че казват: без греене не ставало! (или направо флекса) ама не ми се унищожават носачи за да вземем болта и да купувам други -болта е специален
                    Но мерси все пак!

Коментар

Имаш лично!

Коментар

Не е кой-знае каква философия смяната, но си е хамалогия и наистина има голяма вероятност да се скъса или да се наложи да се реже задния болт с шлиците към торсиона. Само дето ме съмнява да са разбити долните втулки.... Много по-вероятно е да са горните.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

гр.София, кв.Подуяне, казва се Лозан и тел.му е 0898780604. Той смени моите и съм страшно доволен от неговите услуги. Карам "Кампо".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X