Здавейте от два месеца съм във форума и редовно го чета,много полезна информация намерих за моя Гранд 2,7 Благодаря на всички които пишат.Онзи ден си купих Исузо тропер бензин и два дни се опитвам да направа педала твърд Разтворих задните наклатки до краи,по половин литър спирачна течност на цилиндарче смених и помпата в момента които запаля двигателя педала пропада спирачките изчезват Предварително благодаря на всички,ако може и Дядо Владо да го види,щото маи сме съграждани
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем със спирачките
Свий
X
-
До: проблем със спирачките
Колеги имам проблем с ABS на исузу 3.1D – по-точно с един от клапаните на помпата, който отговаря за задния мост - ту работи, ту не работи; издава странен шум, бръмчи понякога не дава да се натисне педала, блокира го. Като го рестартирам ДВГ сработва около 7-8 пъти и отказва – светва контролната лампа на таблото за ABS-а. Направих промивка на цялата спирачна уредба, не помогна. Разглобих помпата на ABS-a, почистих я от отлаганията – кафяво-черна субстанция, но и това не помогна. Посъветваха ме да сменя релето, което управлява клапаните на помпата – смених го и пак не помогна.
Данните на помпата за модела:
NIPON ABS, LTD
365 - 5975 894374 – 855
Ремонтират ли се тези клапани или трябва нова помпа?
Благодаря предварително!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар