Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ISUZU TROOPER 3.0 diesel покупка

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • ISUZU TROOPER 3.0 diesel покупка

    Здравейте,

    Собственик съм от 10 години на Хюндай Галопер 2. Механичеси е здрав, но купето е много изгнило. От Австрия е. Попаднах на едно Исузу Трупер с 3.0 дизел. Вече са сменяни две от дюзите за впръскване на нафта и електроният датчик, купен нов от Опел за 500 лева. Поне така ми казаха. Джипа не е каран от около 2 години. Италянец е и в България от около 10 години. Брата на собственика тогава се е занимавал с внос на втора употреба коли от Италия и джипа е избиран като за брат. Изглежда добре и трябва да се разбера със собственика да го запалим. С молба да ми дадете съвет какво да гледам или би ли се съгласил накой да го огледа преди да пристъпя към покупка. Вариант е да отида в сервиз. Става въпрос за София. С молба за помощ. До колкото разбрах проблем са дюзите има ли още проблеми?






  • #2
    Провери за наличие на гориво в маслото и в охладителната система,неестествени вибраций в мотора,пушеци от изпускателната система,налягане масло в мазителната система на ДВГ,включва ли 4x4

    Коментар


    • gad_ks
      gad_ks коментира
      Редактиране на коментар
      Привет. Благодаря за съветите. Но след много мъки успях да намеря тенекеджия и бояджия, който ще се заеме да го направи. Парите са прилични. До месец ще го почне. Галопера го имам от 10 години и съм го подържал през годините. Ако взема нов за мен втора употреба джип ще почна пък него да го ремонтирам. Въпреки че много ми харесва Трупера.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X