Има ли някой идея как се сваля предно ватрешно каре на Исузу казаха ми че е на клипс ама имам чувство че ще чупя щангата трябва ли да сваля прасето?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да сваля карето?
Свий
X
-
Re: пак нищо
този метод на твоя майстор води до купуване на ново каре не на свалянеПървоначално публикуван от iboniпффуууу
нестава нещо ако някои има идея нека да каже майстора свали и прасето и бой бой бой и пак неще, по - голям чук бой бой бой и неще

no signature no problems
Коментар
-
Чак сега виждам темата
Сваля се по абсолютно безкръвен (безударен) начин. "Майсторът" ти явно е садист. Сваляш маншона, и от вътрешната страна на външното тяло на карето има един осигурителен пръстен от стоманен тел. Лесно го махаш с отверка и изваждаш карето. А за външното сваляш хъба и махаш зегерката отново без бой
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
До: Как да сваля карето?
Извиняваите че пиша по стара тема,но искам да благодаря на Scrapheap за тази публикация.Иначе щях и аз да спукам карето от бои та после да се чудя как да го оправя.Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЧак сега виждам темата
Сваля се по абсолютно безкръвен (безударен) начин. "Майсторът" ти явно е садист. Сваляш маншона, и от вътрешната страна на външното тяло на карето има един осигурителен пръстен от стоманен тел. Лесно го махаш с отверка и изваждаш карето. А за външното сваляш хъба и махаш зегерката отново без бой
JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар