Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравлика за исузу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хидравлика за исузу

някой може ли да ми каже каде да закача помпата на хидравликата на исузо помпата е оригинална и е сваляна от исузу
    много ще се радвам на снимки!

Re: Хидравлика за исузу

нищо не разбрах! Тая исузова помпа на какъв двигател ще я слагаш?Ако е на исузов мотор-какъв е бензин или дизел? модел(на дв. има цифри и букви , но не номера който се гледа в КАТ) Ако можеш да го снимаш още по добре
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Е, къде? Където се закачат всички - някъде да я врътка ремъка.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

май се налага да почета малко повечко
        почти ми стана ясно какжа е идеята и че няма значение каде е важно да се варти!!!

Коментар

и да има съосие с другите шаиби... иначе ще яде ремъците като от кашкавал!
          Помпата добре ми другата страна на мъркучите има ли каде да ги вкараш? Една помпа незначи хидравлика
          лек ден и успех
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

уфф май наистина е сложна маневра
            тая хидравлика ама да е жив и здрав майстора ми МИШел

Коментар

Нещо запецнах! Ако някои знае нека да ми каже дали е от значение помпата на хидравликата? Тая дето е оригиналната няма как да я монтирам а ми се иска да сложа една малко по малка и компактна! Да дали има значение или не моляви помогайте!

Коментар

големината как я определяш - като размери или като данни?
                При всички случи ще стане въпроса е колко ще е ефективна, но без да пробваш няма как... Иначе значение има и то се определя според данните на рейката(сектора) но... всичко е много относително за азясняване!
                Лек ден
                Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Чуй един таен ъкъл. Момчетата ти казаха критично важното - квато и да е, плоскостта на нейната шайба трябва точно да съвпада с плоскостите на всички останали шайби. После е по-лесното. Няма кво да си играеш на реинженеринг, не си готов за тая работа. Ами вземи и иди право в Гугъла, понеже сега няма вече книжарници. Там намери данните на помпата която имаш. Намери данни за помпите които се монтират на твойта кола от производителя. По хидрото това са налягането и дебита. Останалото са присъединителни размери. И току виж разбереш кво ти трябва.
                  А оригинална - неоригинална, нова е брато, те тва е твойта помпа и прочее глупости от битаците са проста чалга. Производители и помпи да искаш, проблема е да избереш кое от всичкото, а не дали има.

Коментар

Благодаря на вскики ви и най вече на michel това е човека които направи всичко от навъзможното направи възможно. Оригиналната помпа я закрепи по супер пинизчииски начин перфекто съосие а бе момчето разбира от всичко! Още веднаж благодаря на всички ако имам проблеми пак ще си питам. Идано да стане вече тоя кошер че да го карам на воля!

Коментар

я ни светни къде е този мишел и къде точно му е работилницата ,аджеба да знаем ако нещо ни се наложи.

Коментар

Хм мишела се намира на 15 км от пловдив ако имате желание ще зема номера му!

Коментар

не ми трябва номера му,просто питам къде се намира,като гледам че си от асеновград,аз също ,значи само ми кажи къде му е работилницата и това е).

Коментар

Малко след входа на стадиона е по точно на края на улицата е няма как да го подминеш! Тои само може да се варже на някои на акъла да прави простотии !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X