Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за раздатка и кутия на Isuzu Trooper

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за раздатка и кутия на Isuzu Trooper

Привет , някои има ли идея дали ще станат скорости-раздатка от бензинов ТРОПЕР на дизеловия . Защото търся но засега намирам само от бензиновите и не съм сигурен че ще паснат.

Никои ли не е правил тази щуротия .Двигателя е 2.8д но си няма скорости-раздатка.То и регистрация няма но това е друг проблем. А скоро тръгват гъбите.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-04-09, 08:26.

До: Въпрос за раздатка и кутия на Isuzu Trooper

звънни ми 0898780604 ,трябва да имам но ми трябва повече инфо
    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Не стават по простата причина че отворите на захващането не съвпадат. Също така расположението на стартерите е противоположно. За предавателните числа на двете скоростни кутий няма да коментираме. Между другото има двигател на ISUZU TROOPER 2.8 дизел без турбокомпресор. Износ е за USA. Моят е точно такъв, въпреки експертните мнениа на някой специалисти и опитни търговци че "таково животно нема".

Коментар

Първоначално публикуван от Hummer_H1 Преглед на мнение
        Не стават по простата причина че отворите на захващането не съвпадат. Също така расположението на стартерите е противоположно. За предавателните числа на двете скоростни кутий няма да коментираме. Между другото има двигател на ISUZU TROOPER 2.8 дизел без турбокомпресор. Износ е за USA. Моят е точно такъв, въпреки експертните мнениа на някой специалисти и опитни търговци че "таково животно нема".
        ИМА ИМА такова животно
        моят е такъв също така е малко по-дълаг,по-висок и малко по-широк
        а на задната врата има надпис Lincoln-mercury Isuzu (незнам дали правописа е тоя ,но мисля че става ясно) също така е 1991-ва год а е с кръгли фарове и частите са някои от новите някои от старите някои от нито един модел не стават та слагам от УАЗ или Нива и такива неща

Коментар

Колега Jамеson много се радвам че станахме двама с ,,несъществуващи'' джипки.За да реша проблема с частите се наложи да купя още едно нормално ISUZU и от двете ще правя 2 в 1Пък ще видим какво ще излезе.

Коментар

Е човек всеки ден научава нови неща, и аз не знаех че го има тоя мотор без турбо.
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

Този двигател го има и в ,,Аutodata''.Но има един малък проблем.Според каталога излиза че ангренажа е с ремък.При мен ангренажа е със зъбни колела.

Коментар

Хм значи има съществени разлики освен турбото, моя е с ремък.
                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо
                Кръвна Група: 0+

Коментар

ако на някой му трябват буталца ( чисто нови ) нормален размер за 4jB1 2.8 TD - имам .

Коментар

на мен ми трябва предна лява полуоска по скоро карето
                    ако някой има да спомене цената

Коментар

Има ги нови цената е около 70лв на каре.
                      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                        Има ги нови цената е около 70лв на каре.
                        ако може да ми кажеш каде ???

Коментар

Дано да имат за твойта "междинка".ул.Козлодуй 71,тел.0878626603

Коментар

Имай на предвид че в този магазин имах проблеми с намирането на части.След като ,,любезно'' ми обясниха че вече има компютри и там има всичко,им дадох номера на шасито.Последва здраво щракане,умуване и накрая единодушно ми бе обяснено че такъв джип няма.Имаики предвид че преди един час бях свалил частите от несъществуваща кола според тях,а и те бяха у мен,по не много модерния начин със гледане и сравняване ги открихме.Така че един съвет от мен ,желателно е старата част да е у вас.

Коментар

Първоначално публикуван от Hummer_H1 Преглед на мнение
                              Имай на предвид че в този магазин имах проблеми с намирането на части.След като ,,любезно'' ми обясниха че вече има компютри и там има всичко,им дадох номера на шасито.Последва здраво щракане,умуване и накрая единодушно ми бе обяснено че такъв джип няма.Имаики предвид че преди един час бях свалил частите от несъществуваща кола според тях,а и те бяха у мен,по не много модерния начин със гледане и сравняване ги открихме.Така че един съвет от мен ,желателно е старата част да е у вас.
                              Колега,то за японските части е почти задължителна старата част.Дори русата кака,както я нарича колегата Scraphear ми каза,че е добре да си нося старата част.Общо взето ще ти свършат работа в този магазин, стига да имаш здрави нерви и цял свободен ден.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X