Обява

Свий
Няма добавени обяви.

решил съм да си купувам исузу 2.8tdi, 1990г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: решил съм да си купувам исузу 2.8tdi, 1990г.

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Добре е да се знае че понятието TDI не е било известно през 1990г. Това е запазена марка на VW от 93г и означава ТУРБО ДИРЕКТ ИНЖЕКШЪН. Няма нищо общо с тубодизел с интеркулер. Така че тоя мото не е и чувал за TDI.
    Нищо подобно - I си означава точно интеркулер, а не инжекшън.Ако не си отварял капак на стар голф 3 или пасат,които са с итеркул пише TDI,а които са без пише само TD.А и той дизела освен впръскване друг вид пълнене няма.Може би капково...

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
      Нищо подобно - I си означава точно интеркулер, а не инжекшън.Ако не си отварял капак на стар голф 3 или пасат,които са с итеркул пише TDI,а които са без пише само TD.А и той дизела освен впръскване друг вид пълнене няма.Може би капково...
      абе хора директ инжекшън ,съществува от 70-80 години и не е запазена марка на никой. това е когато дюзата впръсква във камера която е във буталото ,а не като при голфа със Предкамерно горене и Бренер
      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от Truck Преглед на мнение
        Карам такова от 6 години. Двигател 2,8тди. Като двигател колата е страхотна, но не и като ламарини. Няма блокажи, но в гората се справяше чудесно. Разхода му е около 9 на 100 в смесени условия. Преди месец го продадох за 3000лв. Колегата за 6000 ще вземе перфектно Исузу. И джипа си е "интеркулер", а не "инжекшън". Моят беше от 92г. Ще ти дърпа караваната без никакви проблеми, затова е иделен. Не е много маневрен за града, но ще свикнеш. Успех с избора на джипка!
        Първоначално публикуван от vladesnet Преглед на мнение
        Карах 5 години такъв джип-МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НЕГО!!! 1992 г.Продадох го за 4000лв защото си купих следващия модел - 2001 г.Старият беше точно 2.8 TDI - Турбодизел интеркулер.Над 100000км съм минал с него!Дълга база и т.н.-ако ще си купуваш такъв за 6000 - трябва да е наистина перфектен.Единствено шасито им е слабо място-гние.Разходът на гориво ми беше м-у 8 и 9 на 100!Наистина си го помня с най-добри чувства-беше безотказен.
        Ако трябваше да избирам наново-пак бих си взел същия.
        Това е моето мнение.
        Ти решаваш.Ако решиш да го вземаш-дано имаш късмет(но за тези пари съм сигурен че е перфектен)
        Успех!

Колегата сигурно отдавна го е купил за 6000 лв., а може би вече и той го е продал за 3 -4 000 лв.
        TLC 90 1KZ-TE 2000г.
        "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

колеги вижте аз по принцип исках сузуки самураи ноо са скапи и имат малка мощност и поогледах малко из интернет и гледах по дйоба си за най евтин джип и се спрях на исузо има голяма мощност и все пак много мерси за информацията колеги и щте почна лека полека даго оборудвам за в гората защото си зех вече 2.8 тд мн сам доволен попаднах на сопственик с добре поддаржан джип много поздрави и успех на вички с такава марка джипове

Коментар

Първоначално публикуван от flexfi Преглед на мнение
            колеги вижте аз по принцип исках сузуки самураи ноо са скапи и имат малка мощност и поогледах малко из интернет и гледах по дйоба си за най евтин джип и се спрях на исузо има голяма мощност и все пак много мерси за информацията колеги и щте почна лека полека даго оборудвам за в гората защото си зех вече 2.8 тд мн сам доволен попаднах на сопственик с добре поддаржан джип много поздрави и успех на вички с такава марка джипове
            Честито колега и браво за избора ! Това е страшно дуракоустойчива машина , лесна за подръжка и "учудващо" проходима .
            Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

мерси колега нядавам се да е здрава за проходимоста днеска се видя доволен сам за джип без блокаж

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X