Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tова си го избрах за мен - но недостатъчно информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Tова си го избрах за мен - но недостатъчно информация

Колеги,харесал съм тази машина,но ме интересуват две неща за нея,които не разбрах с висока степен на точност,макарче изчетох вичко за нея в подфорума на марката.
    1.Може ли да се кара на сухо с постоянно 4х4,с постоянно зацепен преден мост и всъщност каква точно е системата?
    2.Всеки говори за легендарни проблеми с мотора,но така и не разбрах съвсем точно какви са.До колкото ми стана ясно са в комънрейл-а,но какви точно?
    Машината е Isuzu Trooper 3.0 diesel,а ето и линк за който пожелае да разгледа снимките:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=3.

До: Tова си го избрах за мен - но недостатъчно информация

Карането с постоянно включено 4х4 на тази машина не е изобщо здравословно.Прочети повече информация по този въпрос в подфорума за Опел(фронтерата е идентична),като окачване и трансмисия.

Коментар

Мислех,че монтерей-а е идентичен с трупера.

Коментар

На сухо с включен преден мост не е препоръчително...може да се кара но за кратко време и с избягване на остри завои ! За какво ти е нужно 4х4 на сухо ?
        Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

Проблемите изопъчени в този или който и да е друг форум у нас се дължат на това, че караме стари автомобили.
          Проблемът на 3 литовия турбо дизел комон рейл двигател е, че оригиналните дюзи не са разработени от производителя както трябва. Той си е дал сметка за това и от 2005 г. насам е извикал собствениците на всички свои произведени двигатели да отидат с автомобила си в представителството на марката, за да им бъдат заменени дюзите безплатно. Това се отнася и за други марки автомобили в който се слага този двигател, а те не са малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X