Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съединител на Тропер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем със съединител на Тропер

Мисля, че имаш счупени ламели на притискателния диск. И за това ти е пропаднал изведнъж педала и не включва добре на скорост. Ако съм прав, за жалост мисля, че знаеш какво значи това. Сваляне и нов. Дано да не съм прав.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
      Да подновя малко темата.Тази вечер,какти си карам в София ми пропадна педала на съединитела,а той е с жило.Слизам, проверявам го,никакви хлабини,но педала пропадна до средата.Някаква идея какво да погледна?Няма такова животно,с доста зор,дори и на място включва без да хъркат скоростите на полу отделящ съединител.
      Трупчо оригинално ли е с жило на съединителя, и ако да с какъв двигател е и коя година? Ако тръгнеш да сваляш съединителя направи някоя снимка отдолу да видим как е направено с жило.
      Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        Трупчо оригинално ли е с жило на съединителя, и ако да с какъв двигател е и коя година? Ако тръгнеш да сваляш съединителя направи някоя снимка отдолу да видим как е направено с жило.
        Благодаря предварително.
        Да,Трупчо е оригинално с жило,88г-2.3 бензин.Оказа се обаче,че самото жило не е оригинално,когато е преправяно просто е мушнато през купето и е било закачило вътре в някакъв отвор.В последствие е изпуснало и педала пропадна до регулиращата гайка на кожуха.Пререгулиране и готово.
        Като идваш към Дядо Влади ще го видиш как е.Ако мислиш за преправяне,лошото е,че с жило вилката е от към шофьора,а с помпа е от към пасажера.Най вероятно трябва да се смени кожуха на скоростите и ще стане тогава.
        JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Супер, добре че е жилото, а не в съединителя че много работа и пари иначе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X