Първоначално публикуван от Scrapheap
нещо друго ще да е по предницата дето ги яде.

няма причина добре направени и монтирани втулки да се разбиват толкова бързо от никакво натоварване. Моите определено са видели доста, но си живеят... Трябва да влизат стегнато в носача до упор и винтовете които ги притягат към оста да бъдат стегнати добре. Сложи от долни носачи на нива. Обърни внимание дали двигателят пуши студен. Ако е така ще минеш с гумички...
)) Дневно навъртам по около 100 км градско и извънградско. През уикендите я вкарвам в калта... Просто вече отказвам да карам кола, произведена извън Япония
))) Исузуто е най-евтината японска джипка и вероятно най-калпавата... Това, което обаче ми харесва е, че не се занимавам с нея и не я мисля. Не съм карал Landcruiser, но следващата ми джипка най-вероятно ще е такава
))
)) Дневно навъртам по около 100 км градско и извънградско. През уикендите я вкарвам в калта... Просто вече отказвам да карам кола, произведена извън Япония
))) Исузуто е най-евтината японска джипка и вероятно най-калпавата... Това, което обаче ми харесва е, че не се занимавам с нея и не я мисля. Не съм карал Landcruiser, но следващата ми джипка най-вероятно ще е такава
))В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар