Здравейте колеги .Искам да сменя компютъра на моят трупър . Някои знаели как се прави ? Освен компютъра какво друго трябва ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
смяна компютър на трупър 3.0д 2000г
Свий
X
-
От: смяна компютър на трупър 3.0д 2000г
Когато запаля сутрин джипа работи много шумно , все едно е бензинов с много аванс , след като загрее утихва но не достатъчно и ако превключвам скоростите в по ниски обороти придърпва все едно е нервен педала на газта. До тука съм сменил , педал на газта, дросел , и датчик на раз. вал , ефект никакъв .
Лошото е че няма , според мен , кои да направи качествена диагностика , а преди известно време имах прблем с компютъра , беше нагоряла някаква маса и не искаше да пали , затова съм се насочил на там.
Коментар
-
От: смяна компютър на трупър 3.0д 2000г
Сори за спама , ама можеш ли да накараш компютър на 3литров дизел БМВ да не си търси всички "майни райни"при монтаж на друго шаси?Първоначално публикуван от boyko.v Преглед на мнениеТрябва да ползваш имобилайзера на другия компютър и като ти писне го докарай да го видя Мога да ти редя всякаква диагностика тел 0884679260Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар