Нужна информация по двигателю (мануалы и т.д.)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ISUZU 4JA1
Свий
X
-
Re: ISUZU 4JA1
Аре бре, никой ли нищо не може да каже на колегата? Аз понеже не разбирам от тази марка и си казвам сега тукашните гуру ще разчепкат двигателя до последната гайка, а то какво? Нищо...тишина...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Моят двигател е друг. С него съм наясно
Може би Лозан (Isuzu) би дал повече инфо за този. Това което мога аз да направя е да му дам данните от AUTODATA, но доколко са достоверни е под въпрос...
Според Autodata моят двигател (G200Z) e с ангренажен ремък, пък той хич не ще и да знае и газоразпределя с верига
)))
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Коллега D-max говорит что есть довольно много модификаций этого движка, так что просит доуточнения на какой автомобиль установлен движок. Так что давай, колисьПървоначално публикуван от CHIMIK Преглед на мнениеСпасибо, Quadre, за языковую поддержку!
За ранее благодарны будем за любую инфу.

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
да се намеся малко и аз
в момента правя ремонт на мотор 4JB1
частите доставям от USA та с пратката ми е станала малка грешка
тия са ми пратили бутала от 4JA1
до тук няма проблем проверих нещата всичко пасва с разликата в
буталния болт решавам проблема като си поръчах и биели от 4JA1
размера на биелите е сходен като тължина , дебелина , тегло
като ще ми паснат на новите бутала
проучих и други неща
и двата типа ги има във вариант с и без турбо
като основно разликата им е в глава , дюзи , колектори ,
надолу разлика почти нямат
Коментар
-
Е, хубаво де, ама дайте информация и някакви ресурси с схеми и данни ако може...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
4JH1-TC, Н-?, ТС-? преведи моля те по горната схемаПървоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение4 цилиндъра J япония А -2500 1 ,директ инжекшън ,//////////// ,,4 цилиндъра J япония B -2800 1 ,директ инжекшън ,/////////// ,,,4 цилиндъра J япония G -3100 немска доработка ,пред камерно горенеВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
JAATFS54HR7100829 2,5D 1994г/в OPEL CAMPOПървоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнениеЗа кой автомобил е този двигател, тъй като май има доста широко приложение и модификации. Може по автомобила да се намери нещо!
этого достаточно или еще что надо?... и это пройдет.....
Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.
Коментар
-
Ето достаточно!Първоначално публикуван от CHIMIK Преглед на мнениеJAATFS54HR7100829 2,5D 1994г/в OPEL CAMPO
этого достаточно или еще что надо?ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
В замен ссылка на поднятую тему в литве, может что интересно найдете, что не понятно спрашивайте - переведу, там писать можете на русском - все поймут!
Спасибо, жду информации!
http://www.4x4vilnius.com/forum/view...?p=30704#30704... и это пройдет.....
Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар