Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сълзене на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сълзене на масло

Здравейте, на всички в този форум!
    Искам да ви попитам за един малък теч на ISUZU Trooper 2.3 TD. 1990г. от двигателя! Става въпрос за следното(незнам дали добре ще го обясня). Значи картера където е има една чупка, в която мисля се намира коляновия вал и стой малко по-навън от блока. Т.е. блока и картера не са в една позиция а блока е по-тесен от картера(незнам дали ме разбрахте) та именно в тази връзка между двете се образува една чупка и там има една гарнитура която сълзи! То не че е проблем, ама дразни... То въпроса ми е следния! Ходих на майстор и той ми каза, че тези модели били така. И да съм сменял тази гарнитура след някое и друго време пак щяло да стане същото(ама за месеци спомена) и да карам така ми вика! Искам да ви попитам вярно ли е това, за да знам дали въобще има смисъл да се сменя тая гарнитура??Теча е почти незебижим, просто се омаслява! Става въпрос за този модел джип, за да ви е по-ясно!
    http://picasaweb.google.com/georgiki...88549395788274

Благодаря предварително на всички!

Re: Сълзене на масло

Карай така и не се тормози...аз съм 4 години с тоя теч и нямам никакви проблеми !!!
    Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

Значи си е нормално това! Благодаря много!

Коментар

Нормално е ако колата е руска - Японските НЕ ТЕКАТ, или поне не е нормално А майстора дето ти е казал, че тези модели са така го доведи да му покажа моя двигател, белким се образова малко...
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X