Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Check engine

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Check engine

Трупър 3-ка дизел. При палене и тръгване никакъв проблем, както и на дълъг път.
    Проблемът се появява при неравности или рязко подаване на газ и напрежение /разтърсване на купето. В този случай светва лампичката и оборотите падат. В повечете случаи гасне. След това се върти стартера и пали без проблеми.
    Преди ми се случваше като пътувам и подскоча на някоя дупка по магистралата, но сега зачести и взе да ме притеснява.
    Проверих всички кабели, реленца и т.н, ходих на диагностика, но нищо интересно не изскочи.
    Ремонтите, които съм правил последно са смяна на гарнитура на глава, разпробиване на подгревните свещи и съответно замяната им с нови.

Някои да има идеи къде да търся полтъргайста под капака?
    +359 899985804

От: Check engine

Какво каза диагностиката? Трябва да е показала някаква грешка.

Коментар

От: Check engine

На Бош го закарах, нали последната версия на софта вече разпознава компютъра и го чете. Нищо не ми казаха, само ми зачистиха грешките - или толкова разбират, или наистина не е имало нещо във връзка с този проблем.
      Проблема реших по баламски начин, понеже се изнервих много и за малко да го засиля в някоя канавка.
      Извадих всички букси и започнах да пръскам с контактен спрей, все едно съм закарал двигателя на автомивка..... така хубаво го напръсках, че взе да капе отвсякъде.
      Изчаках 20 минути, върнах всичко по местата, завъртях ключа и вече 2000км никакви проблеми. Дано не се случи пак!
      Последно редактирано от stormmaker; 28-03-11, 02:58. Причина: грешки, допълнения
      +359 899985804

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X