Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Забавление с шаси...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Забавление с шаси...

Не ходи при личния си лекар,съжали го човека. Аз отидох на психиатър и започнах да споделям съкровенни мисли.... Умря, и...а му се ма....та, не можа до ме истърпи.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Имам си вече шаси с накачени мостове, скорости и т.н.
      Това, което мога да кажа е, че имам единственото здраво трупърско шаси (83г). и че при избор - да правя друго или година поправителен труд избирам второто... Много чанч - наистина много. И мноооого мерене заваряване, рязане и естествено бой с чука... Резултатът засега е добър - всичко си идва по местата и геометрията е ОК .
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Имам си вече шаси с накачени мостове, скорости и т.н.
        Това, което мога да кажа е, че имам единственото здраво трупърско шаси (83г). и че при избор - да правя друго или година поправителен труд избирам второто... Много чанч - наистина много. И мноооого мерене заваряване, рязане и естествено бой с чука... Резултатът засега е добър - всичко си идва по местата и геометрията е ОК .
        Двама сме, на моето му останаха само да заваря планките за тампоните на купето (ще го правя с тампони за купе на УАЗ ), да го грундирам и боядисам и съм готов, но сега ще си почина, защото вече избръмчах !
        Прикачени файлове
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Трима сме . Дори аз вече съм в движение, ама все няма време са писане и снимане.
          Браво на вас. Много чанч е , но си струва човек да мине по този път.

Коментар

поздрави ,
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

браво колеги значи сме четирима но аз използвах и професионална помощ- 2000 лв+моя труд за 20 дни и за общо месец ще съм готов ИЗЦЯЛО в вторник
              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Внезапно реших, че искам да реставрирам шасито на трупъра си и след 3 часа беше разхвърлян. Малко беше трудно за сам човек, но..
                Като го гледам май само ще го ползвам за модел...
                Мисля да ползвам за материал камионджийско шаси.
                Продавай,и аз имах същия проблем с Исузу

Коментар

Колега Бешков, не видяхте ли снимките по-горе та давате такива съвети? Като го знам Scrapheap той ще е последния човек който ще си продаде Исузуто каквото и да му има.
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    Колега Бешков, не видяхте ли снимките по-горе та давате такива съвети? Като го знам Scrapheap той ще е последния човек който ще си продаде Исузуто каквото и да му има.
                    Прав си Шасито ми е готово и чака някой да го монтира Проблемът е, че нямам никакво време... Затова сега карам ланча или Ужаска 469 ,която покрай всичките си хубавинки има дарбата да събира вътре всичкия прах от пътя))
                    Вчера отидох на работа с нея и колегите ми бяха потресени))))

Коментар

Вчера най-сетне намерих време и качих къщичката върху новата каручка
                      Всичко пасва и се надявам скоро да карам Трупър отново

Коментар

Снимки, снимки...Искаме снимки!

Успех колега!

Коментар

Даите накакви снимки на резултатите. Аз имам една Фероза с изгнило Шаси и се чудя какво да я правя. Дали да се пробвам да мина по този път. Условия и желание имам но опит с шасита никакъв.

Коментар

Пропуснах да го снимам и го монтирах - съвсем като оригиналното е и всичко съвпада чудесно. Но искам да ти кажа, че не знаеш в какво приключение влизаш - със сигурност няма да се навия втори път да правя шаси... Мегагадно и трудоемко е....

Коментар

моля кажете за тампоните на шасито??от какво са съвместими?и къде бих намерил мерси за всяко инфо
                              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                                моля кажете за тампоните на шасито??от какво са съвместими?и къде бих намерил мерси за всяко инфо
                                Аз мойте на ИСУЗУ ТРОПЪР, ще ги правя с УАЗкови тампони, но има преправяне ! Трябва да разделиш шасито от купето, правят се планки с отвори фи 31мм ! Ще снимам планките и тампоните, ще ги измеря и ще пиша допълнително !
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X