Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да запаля Santa fe

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Не мога да запаля Santa fe

    Колеги здравейте имам огромна нужда от помощ.Каква е историята имам джип(на баща ми) Hyundai Santa Fe 2007 2.2 мотор.Днеска сутринта тръгвам да паля и завъртва единпът и измялка.Светна ми този ключ и чека.Добре опитах пак да запаля но не става не се мъчи доори да завърти.Свалих флошката не е тя проблема намерих релето на стартера и то е здраво но когато флошката е в положение на стартер нямам ток до релето.Технически съм запознат доста но електрониката все още ми куца.И така де въпроса ми е дали на някой му е ставало така и ако е ставало как го е оправил дали може да ми каже някакво решение?Благодаря предварително!!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hunday.jpg
Прегледи:1
Размер:57.2 КБ
ID:6136649

  • #2
    От: Не мога да запаля Santa fe

    Пробвай с друг ключ ако имаш. Според мен не разпознава ключа на колата.

    Коментар


    • #3
      От: Не мога да запаля Santa fe

      Проблем с имобилайзера или антената му. Липса на ток в акумулатора , слаба батерия на ключа и още много неща . Пробвай с откачане на клемите на акумулатора и даването им на късо -може и да реши проблема.

      Коментар


      • #4
        От: Не мога да запаля Santa fe

        На мен ми направи такъв номер 2 дена след като купих колата 2.2, дизел, 2008 година. Понеже не се справих повиках майстор я запалихме по следния начин.Подадохме ток с кабели от друга кола. Като закачиш кабелите вадиш ключа, отвън заключваш, изчакваш около 2-3 минути като другата кола работи да възбуди твоя акумулатор, отключваш и пробваш да запалиш. След това смених акумулатора и вече не ми го е правила. Майстора ми обясни, че при по-слаб акумулатор, имобилайзера не разпознава ключа и затова не пали.
        Хюндай Санта фе 2,2, АК; Форд с-мах 2.0, РСК; Форд Транзит; Киа Соренто

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X