Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съединител за галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съединител за галопер

здравейте колеги.имам галопер 2.ТДИ от извесно време започна да влючва трудно първа и задна когато съм спрял на място може ли някой да ми каже откаде се регулира съединитела и дали проблема е от регулировката или дисковете са за смяна

От: съединител за галопер

На подобен въпрос при обслужването на моя джип, ми отговориха че помпата на съединителя е саморегулираща се !
    Боян 0898 / 63 66 73
    Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от tonigabi Преглед на мнение
      здравейте колеги.имам галопер 2.ТДИ от извесно време започна да влючва трудно първа и задна когато съм спрял на място може ли някой да ми каже откаде се регулира съединитела и дали проблема е от регулировката или дисковете са за смяна
      Какво стана, колега ? Има ли развитие ?
      Боян 0898 / 63 66 73
      Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от tonigabi Преглед на мнение
        При мен се беше появил същия проблем - оказа се, че се е износила планката, чрез която е хваната помпата на съединителя към педала. От месинг или нещо друго подобно е и се "изпилва", като педалът започва да не натиска достатъчно помпата. Регулира се елементарно с гайка и контрагайка - трябва да я избуташ към педала, за да обере луфтът от износването.
        Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X