Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги с галопер...имате ли го това отзад.....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги с галопер...имате ли го това отзад.....?

Здравейте....ето тая работа ми пречи и се питам дали е фабрично или не.....за теглич ли е или не....влиза много точно и захвата е в рамата......с втулки и тампона на ауспуха се хваща за тая конструкция същевременно е прахово боядисано и се различава от другите детайли.....та да питам при вас имате ли го това .........

Последно редактирано от Roninn; 06-06-10, 20:16.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

От: Колеги с галопер...имате ли го това отзад.....?

Да колега и аз го имам това нещо и там ми стои теглича някой хора си слагат оригинални тегличи и за това толкова добре е сложен а може и по поръчка да е слаган ,но ако питаш мен него махай ще ти потрябва можеби, а и недай се боже някой да те удари от зад е от голяма помощ,тези тегличи ги слагат допълнително заради ремаркета или каравани или лодки с цел да се смъкне на долу теглича иначе като закачиш примерно каравана задницата и е много ниско и при разклашане опира в земата висок е джипа и за това!!!

Коментар

Мерси колега ,одеве пак запях и стигнах до извода че е правено точно за галопер......в смисъл е фабрично......има там едни чупки които са с 12 мм дебела шина огъната на преса .....няма как някой в гаража да го направи.....а при теб самата ябълка има ли я ,и ако да ,ще съм благодарен ако я снимаш ...аз я намам ...
      Реших че няма да го махам ......пази резервоара много добре от удар отзад.......

п.п Отговорил съм ти в другата тема за климатика....!
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Да колега има я ябълката но захвата и е на друг принцип ,имам лост за отлючване на теглича така де мога да си махам ябълката и да я слагам,твоята е с 2 бр болтове иначе самия захват на теглича е същия ,ти ако искаш може да си купиш ябълка и да си я сложиш мисля бяха по 50-70 лева ако тие нужна,уригинален теглич за галопер струва 680 лева а ти имаш най важното такаче много без аварийни километри ти пожелавам.

Коментар

При мен го няма и поради липсата му теглича е захванат на 4 те дупки до куката.

Коментар

Между другото с съвсем малко преправяне теглич за галопер става от оригинален такъв от УАЗ-ка.....
            снимките не са мои.....

Коментар

при мен е почти същото.

Коментар

Първоначално публикуван от gele_93 Преглед на мнение
                при мен е почти същото.
                Така го купи или ти си го монтира....в смисъл дали се продава по магазините за авточасти-руски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X