Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно конче в групата на галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още едно конче в групата на галопер

Привет на всички да се похваля и аз с моята нова предобивка Галопер 2 99 г. но след хвалбата да се оплача и ако може някой да помогне.
    Така купих си кончето на 3.4.2010 като го пробравах нямаше драстични проблеми освен черен пушен и липса на тяга всичко друго беше перфектно след смяна на ваздушен филтър+ горивен с усети драстична промяна но пак нещо не достига тягата тъй де неще бяга а в баирите с 100 кл.влизам с толкова излизам без проблем иска да бяга ама нещо го потпира излючих е же ер клапана още малко се подобри ходих днес на помпаджия в Русе извесния бай Цанко и тои го гледа и ми каза да дадем предварение на помпата и така да питам аз ,някой беше писал за цедка преди помпата и някой беше писал за шпонка на зъбните колела на ангренажа незнам с кое да почна най напред да проверявам то е ясно че ще ги проверя но ако може някой да ми каже каде е цедката и евентуално за друга причина по този проблем неще да се изфорсира на място и в движение над 4200 оборота,пали от четварт няма ваобще никакви пушеци студен топъл даже и като му натисна педала на гаста до край и рязко при потегляне все си мисля че този двигател трябва да пропушва черно при рязко потегляне или при подаване на пълна газ в движение ,моля дайте савет!!!!!!!!

До: Още едно конче в групата на галопер

И още една питанка имам,филтъра за за нафтата има една букса одоли виси най вероятно е за дачика за уводнение на нафтата ама каде обаче се тика невиждам друга букса там ако може някой да ме насочи долу горе каде да я търся мисля си че е вазможно да е срязана каде да и търся кабелите на таблото ми има лампичка за този датчик???? Благодаря на всички който ще се отзоват предварително!!!

Коментар

До: Още едно конче в групата на галопер

Ха добре дошъл .....и аз тука съм от миналата седмица с галопер....по твоя проблем немога да помогна но с тоците съм професионалист по образование и призвание.....особенно пък имах проблем с климатика и докъто разбера какъв е проблема разкостих почти цялата ел.инсталация и останових доста интересни работи.......например че имам чисто нова помпа която е сменяна явно в Италия съвсем скоро понеже и стоят даже хартиените лепенки с номерата а ECU-то стои бездействащо......
      Снимай буксата да видим за какво иде реч........
      Като дадеш на контакт лампата трябва трябва да светне(жълтО) и след като запали гасне 1-2 сек по късно
      Последно редактирано от Roninn; 07-04-10, 20:25.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X