Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Айде още един в отбора.....с галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Айде още един в отбора.....с галопер

Честито колега! Много е красив Да те слуша дълги километри без да се оплаква М/у другото за пръв път виждам галопер къса база. Хубав е! Влизай в пловдивската група и яко газ Надявам се и аз да се похваля скоро ама с едно друго с повече кончета
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от Fungun Преглед на мнение
      Ти как избра тази марка? Аз чета по форумите и все още не съм взел решение какво да избера. Гледам че сме градски можем да си правим компания по баирите
      Избрах я като търсих паджеро.....и се получи така че пари има паджеро няма .....обикалях.......къде ли не ходих....свястно паджеро невидях пък камо ли бензиново.......единствено в дупница имаше едно но цената му беше 11000 лв.....с пазърлъка.....като казвам хубаво разбирай....като погледнеш отдолу да виждаш оригинална ламарина с цвят на купето....и разни дупчици по таблото,копченца допълнително в стил Це-Ка ....разни спукани пластмаси,липсващи кори,луфтове ......и т.н.....е нема такова животно......но се оказа че има Хюндай....и то на две трети от цената на паджерото......свети от всякъде,таблото като от магазина,всичко работи като часовник,няма луфтове,ръжди,стегнат,двигателя свети като на новата ми кола .....и копие на паджеро.....собственика на Хюндай ми е познат.....утооб има безброй клипове за издевателства над галопер.....вече и аз го пробвах имам впечатление че е доста проходим като за сток.....копривките-ситово в събота с малко буксуване през преспите .......през река стряма както е пълна,през ръкавите на пясъчник......в гората над песнопой.....и на в.Ботев в много дълбоки коловози се качих....аз съм много доволен .....следващата седмица мисля да му сложа възможно най високите гуми които могат да влязат и една лебедка......и екшън....
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Честито колега! Желая ти хиляди безаварийни километри с този прекрасен Галопер!

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
          Честито колега! Много е красив Да те слуша дълги километри без да се оплаква М/у другото за пръв път виждам галопер къса база. Хубав е! Влизай в пловдивската група и яко газ Надявам се и аз да се похваля скоро ама с едно друго с повече кончета

Мерси ...някъде видях че и ти беше стопанисвал един дълъг галопер.....лебедка и броня май кичеше....преди време
          Галоперите са като бели лястовици......ама чат пат се срещат....оказа се че един мой познат има дълъг от 5 години го кара и е много доволен.....като изключим фаровете си е чисто П1...харесва ми също че шофьора седи доста високо.....

п.с Помниш ли онова паджеро където ми прати линка от ПЗ......карахме с него над с.Кръстевич до хижа Бунтовна.....галопера беше по висок с поне 10 см........след мен оставаха само следи от гуми а след колегата снега ставаше правоъгълен....
          Последно редактирано от Roninn; 08-03-10, 17:11.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
            Мерси ...някъде видях че и ти беше стопанисвал един дълъг галопер.....лебедка и броня май кичеше....преди време
            Галоперите са като бели лястовици......ама чат пат се срещат....оказа се че един мой познат има дълъг от 5 години го кара и е много доволен.....като изключим фаровете си е чисто П1...харесва ми също че шофьора седи доста високо.....

п.с Помниш ли онова паджеро където ми прати линка от ПЗ......карахме с него над с.Кръстевич до хижа Бунтовна.....галопера беше по висок с поне 10 см........след мен оставаха само следи от гуми а след колегата снега ставаше правоъгълен....
            Бъркаш се колега. Някой друг е бил. Аз съм имал един единствен джип. Паджерото дето продадох. Сега се оглеждам за бензиново V6 3.0 но 24V двигателя или 3.5. Искам повече кончета, че тея 100 дето имаше моето не ми стигаха грам Пък и обичам бензина. Дизела ми е много муден, но за хора като теб които не го карат ежедневно и са по - улегнали сигурно е по - оферта

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
              Колега Ronnin, ако ти изпадне отнякъде десен стоп, моля те - свиркай.
              GOD, пробвай тази обява за заден стоп

Всъщност, те тук има доста обяви за уморени коне, които ги убиват и разпродават на части
              Последно редактирано от VoyagerX; 17-03-10, 10:30.
              Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

А честито,да си призная и аз много го харесвам galopera
                ама незнам къса или дълга база .
                май съм за дългуча.

Коментар

Колеги
                  Загледал съм се в ето това

но и в това

кажете какви са приликите и разликите (ако има такива)
                  за Галопера знам единствено че е с двигател на Мицубиши.
                  Помогнете за по добър избор.
                  Последно редактирано от Georgi Rudy; 17-03-10, 12:45.

Коментар

Второто е педе...т .......т.е обратен.... И галопера е по висок ...поне при мен с 235/75/15 стои видимо по високо от тоя мъник

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                      Колеги
                      Загледал съм се в ето това

но и в това

кажете какви са приликите и разликите (ако има такива)
                      за Галопера знам единствено че е с двигател на Мицубиши.
                      Помогнете за по добър избор.

Колега не искам да убивам ентусиазма на колегата ronnin, но паджерото е по - добрия варянт. Галопера е pajero 1 и няма раздатка супер - селект която се монтира на pajero 2, а тя прави паджерото добър джип като цяло. Със супер селект раздатка можеш да караш на бавни и блокиран централен диф винаги когато излезеш от пътя, а при галопера не е точно така. Освен това паджерото ти дава и блокаж на задния диф. Като цяло е много по - добра оферта. Трудно се намира качествено обаче Аз търся от доста време вече и няма Имаше ама ги изпуснах и сега чакам пак да излезе нещо

Коментар

При наличието на супер селект е голямо предимство....всичко останало е в полза на галопера....години,състояние,екстри и т.н......Както знаеш до последно търсех паджеро....ама няма читави....А ентусиазма можеш да ми убиеш ако ходим на разходка и ме влачиш след теб ....до сега май съм по проходим от паджерото за което говорихме да ти припомня от една друга тема....
                        п.с А и паджеро 1 е класика и не го прави по лош от П2....освен годините а влучая те са в полза на галопера

Коментар

Само да намеря това което търся и ще си направим тест

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
                            Само да намеря това което търся и ще си направим тест
                            Ок ...само да припомня че версията Exceed на галопер има LSD блокаж на заден диферинциал който вече няколко пъти забелязвам че работи и успешно ме вади от сложни ситуации в Централен балкан почти на върха ....поледните три седмици почивните дни съм прекарал в преспи и кал по върховете и в случая блокажа на диф е по голямата екстра от фулл тайма за мен.А и едва ли може да се каже видиш ли П1 или П2 или Галопер.....аз съветвам колегата да избере по запазения и читав екземпляр.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X