Обява

Свий
Няма добавени обяви.

има ли блокаж Галопер1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• има ли блокаж Галопер1

Здравейте колеги,
    отскоро пробвам Галоперчето на извън пътни настилки , и тея дни бях неприятно изненадан. В един сняг и лек наклон /с неподходящи гуми/ установих след затъване, че не се въртят всички колела... горе-долу 2 по 2 /предно и задно а другите в покои/ има ли блокажи това чудо??? аз съм с малко среден варянт на Галопера 97 год модел.
    попрегледах темите , но невидях инфо. ако има теми моля да ме извините
    Благодаря
    http://pics.data.bg/albums/19372/galloper
    Последно редактирано от prok; 16-02-10, 10:17. Причина: добавяне на линк със снимки

До: има ли блокаж Галопер1

зависи коя модификация е... ако е базов модел, няма ЛСД...
    "блокажи" няма на Галопер - все пак не е правена за Горубляне
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

като не е Горублянска екстра , как се преодолява този проблем с закъсването в сняг и кал?

Коментар

Първоначално публикуван от prok Преглед на мнение
        .....как се преодолява този проблем с закъсването в сняг и кал?...
        Вериги, лопата, помощ от приятел, лебетка, крик (хай лифт джак)......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

като не е Горублянска екстра , как се преодолява този проблем с закъсването в сняг и кал?
          Блокажа не помага много много - идва един момент в който колата остава по корем, а колелата си се въртят във въздуха
          Ако си от София иди при дядо Владо да пробваш на сняг машинката
          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

В отоплен гараж. Изкарваш когато видиш първия щъркел.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ясно.. схванах идеята просто ми беше сефтето в такива условия и ...бях неприятно изненадан пък и гуми 265 /всесозонни/ определено не са удачния избор благодаря Ви

а с щъркелите идва хубавата кал.. май трябва да изчакам излюпването на щъркелчетата
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от CarTest™; 16-02-10, 16:19.

Коментар

Ясно.. схванах идеята просто ми беше сефтето в такива условия и ...бях неприятно изненадан пък и гуми 265 /всесозонни/ определено не са удачния избор благодаря Ви

а с щъркелите идва хубавата кал.. май трябва да изчакам излюпването на щъркелчетата
                Аз съм с АТ гуми - всетеренни и нямам проблеми в сняг ...
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Всесезонни и всетеренни са различни неща . А ако ти е кеф за пролетната кал , тогава отсега развързвай кесията , влизай в темите за гуми и се поинтересувай за муд терен . Там е истината !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

аз съм 95% асфалтов и скоро взех Continental Cross Contact меки и безшумни гуми , но за сняг нестават Пролет идва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X